Παρασκευή
11 Οκτωβρίου 2024

Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Το ΠΑΣΟΚ θα οργανωθεί στρατηγικά και επικοινωνιακά

Πολιτική

Δύο ημέρες απομένουν για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών Εκλογών του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη προέδρου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη και στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα που έδωσαν και οι έξι υποψήφιοι για την προεδρία. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει πιο δυνατό και πιο ενωμένο ενώ δεσμεύτηκε να κάνει πράξη την επόμενη μέρα τις αλλαγές που χρειάζονται.
«Μαζί ζήσαμε ένα ακόμα ταξίδι. Που μας γέμισε όλους εμπειρίες. Ήταν η έκτη συνεχιζόμενη πανελλαδική προεκλογική εκστρατεία. Σας δεσμεύομαι πως οι γνήσιες παρατηρήσεις των πολιτών θα γίνουν πράξη από τη Δευτέρα το πρωί. Σας δεσμεύομαι ότι το ΠΑΣΟΚ θα οργανωθεί στρατηγικά και επικοινωνιακά για να απαντήσει στις νέες προσδοκίες που είναι μεγαλύτερες από το 2021», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία τόνισε πως δεν θα αλλάξει το τρίπτυχο «Ανανέωση, ενότητα, πολιτική αυτονομία». «Αυτή η στρατηγική έφερε αποτέλεσμα. Έχει πληγωθεί πολύ ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ από προσωπικές τυχοδιωκτικές συμπεριφορές. Αυτά τα χρόνια δεν ήταν η ενότητα της διανομής της εξουσίας. Δεν είναι ενωμένο όταν μοιράζουμε καλά την πίτα. Διαφωνώ με αυτή την οπτική», πρόσθεσε σχολιάζοντας πως η ενότητα φαίνεται από την απόλυτη διαφάνεια και απόλυτη αξιοπιστία στις εσωκομματικές εκλογές, από τον απόλυτο πολιτικό πολιτισμό στο debate αλλά και από το πώς τιμήθηκε η 3η Σεπτέμβρη.

Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Το ΠΑΣΟΚ θα οργανωθεί στρατηγικά και επικοινωνιακά

«Συγκρίνετε τι συνέβη στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία», σχολίασε για τα εσωτερικά των δύο άλλων κομμάτων. «Η ανανέωση δεν ήταν προϊόν μεταγραφών. Αλλά μέσα από τα σπλάχνα μας. Δεν αγοράσαμε μέσω των καρεκλών στελέχη άλλων κομμάτων όπως έκανε ο Μητσοτάκης. Αν στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ συνεχίσει ενωμένο μπορούμε να είμαστε και νικητές των εκλογών. Το έχουμε χρέος στο λαό και την πατρίδα.

Συνεχίζουμε με ένα σύγχρονο πολιτικό ήθος. Διορθώνοντας όποια λάθη κάναμε τα τελευταία 2,5 χρόνια. Δεν ανέχομαι κανείς να υποβαθμίζει όσα κατάφεραμε απέναντι σε όσους είχαν προγράψει το ΠΑΣΟΚ και θεωρούσαν ότι είμαστε παρελθόν. Τα σενάρια τους ποια δεν υπάρχουν. Ο μοναδικός δρόμος είναι η νέα μεγάλη αλλαγή. Για μας πολιτική χωρίς ηθική δεν υπάρχει” κατέληξε στην ομιλία του.

Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Το ΠΑΣΟΚ θα οργανωθεί στρατηγικά και επικοινωνιακά

«Τι πέτυχε το ΠΑΣΟΚ σε 2,5 χρόνια»

«Θα σας πω τι να πείτε σε όσους σας ρωτάνε γιατί να με ξαναψηφίσουν. Τι πέτυχε μέσα σε μόλις 2,5 χρόνια», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο Νίκος Ανδρουλάκης. Υπενθύμισε την άνοδο στις εκλογές, τις περιφέρειες και τους δήμους ότι κέρδισε το ΠΑΣΟΚ στις Αυτοδιοικητικές αλλά και ότι είναι καθαρά πλέον δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις. Κατέγραψε επιγραμματικά το κοινοβουλευτικό έργο του ΠΑΣΟΚ ενώ άσκησε δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη

«Δεν υπάρχει ανάλογο παράδειγμα ευρωπαϊκής χώρας με τέτοια απόκλιση μισθών και κερδών μεγάλων επιχειρήσεων. Ο Μητσοτάκης είναι κρατιστής για τις επιχειρήσεις αλλά νεοφιλελεύθερος για το λαό” τόνισε κάνοντας λόγο επίσης για «Δισεκατομμύρια κέρδη για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τους κράτησε στην εξουσία ο φόβος μην έρθει ο Τσίπρας με τον Καμμένο. Τώρα αυτός ο φόβος δεν υπάρχει. Τώρα υπάρχει άλλη προοπτική. Να έρθει το ΠΑΣΟΚ. Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη

Δείτε την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Το Συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος του κόμματος - Δεν θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον ANT1, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι». Γ...

Φόρτωση άρθρων...