Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

Μαρινάκης: Αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός - Αυτονόητη η σύγκληση της ΚΟ

Πολιτική

«Ο ανασχηματισμός διαχρονικά είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού. Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο»: Αυτό σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών σχετικά με τα σενάρια για ανασχηματισμό.

Σημείωσε, δε, ότι η κυβέρνηση προχωρά το έργο τους, ενώ αναφέρθηκε στο αυριανό Υπουργικό Συμβούλιο, για την ατζέντα του οποίου, όπως είπε, θα υπάρξει ενημέρωση αργότερα μέσα στην ημέρα.

Παράλληλα, έδωσε τη δική του απάντηση για το ενδεχόμενο σύγκλησης της ΚΟ της ΝΔ, στον απόηχο του σχετικού αιτήματος βουλευτών μετά τα αποτελέσματα της κάλπης, με τον Παύλο Μαρινάκη να λέει συγκεκριμένα:

«Αυτονόητη η συνεδρίαση της ΚΟ, στο τέλος μιας σεζόν, ενόψει της ΔΕΘ. Αυτό θα γινόταν και θα γίνει, θα ικανοποιηθεί το αίτημα στο προσεχές διάστημα. Δεν προβλέπονται διακοπές, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο καλοκαίρι. Έκανε έναν εκτενή και σαφή απολογισμό στην πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη ο πρωθυπουργός».

Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε ως «ακροβασία άνευ λογικής η σύνδεση εθνικών εκλογών και ευρωεκλογών, πρόκειται για κάλπες άλλης λογικής», ενώ επανέλαβε αυτό που είπε ο πρωθυπουργός, πως το 41% «δεν υπάρχει πια».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Αυγενάκης θα πληρώσει τα επίχειρα της απαράδεκτης συμπεριφοράς του - Εισηγήσεις στον πρωθυπουργό για διαγραφή

Εξηγήσεις για το βίντεο το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα με την συμπεριφορά του απέναντι σε εργαζόμενο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έδωσε το πρωί της Τετάρτης (3/7) ο βουλευτ...

Λιβάνιος: Θα δώσουμε εργαλεία στον ΑΣΕΠ για πιο γρήγορες προσλήψεις - Τι αλλάζει

Τις ασυνέχειες και τα προβλήματα στις διαδικασίες διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που εντοπίστηκαν και δημιουργούν καθυστερήσεις στις προσλήψεις, θα αντιμετωπιστούν άμεσα, τόνισε ο υπουργός Ε...

Ν.Δ.: Είναι εξοργιστικό, και ταυτόχρονα βαθιά υποκριτικό, να εγκαλεί το κόμμα μας ο ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «ο ...

Φόρτωση άρθρων...