Κυριακή
07 Ιουλίου 2024

Μαρινάκης για πόθεν έσχες Κασσελάκη: Δεν έχει υπάρξει πολιτικός αρχηγός με τόσα μπρος-πίσω

«Ο πρωθυπουργός υπέβαλε εμπροθέσμως τη δήλωση πόθεν έσχες, όπως έχει υποχρέωση να το πράξει, είναι σημαντικό οι σύμβουλοι και οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη να κάνουν έρευνα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει ξαναβρεθεί πολιτικός αρχηγός με τόσα μπρος-πίσω στο συγκεκριμένο θέμα και επισήμανε πως ο κ. Κασσελάκης εξετέθη από τον ίδιο του τον βουλευτή, Παππά, που είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι έκανε προ μηνός την αρχική δήλωση πόθεν έσχες όταν ο κ. Κασσελάκης διατεινόταν ότι δεν μπορεί να την υποβάλει γιατί η σχετική πλατφόρμα δεν ήταν εν λειτουργία. Κάλεσε, μάλιστα, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει να διακινεί fake news, αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του για την περιουσιακή κατάσταση του πρωθυπουργού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι κουραστικό να πολιτεύεται με όρους ακραίων κομμάτων, εκτός εάν θέλει να τον κατατάξουμε οριστικά πια σε αυτήν την κατηγορία».

«Για χρόνια δεν το συζητούσαμε γιατί δεν είχε βρεθεί αρχηγός να κάνει όλα αυτά τα μπρος πίσω με πόθεν έσχες. Το φοβερό είναι ότι εξετέθη ο κ. Κασσελάκης από τον ίδιο του τον βουλευτή τον κ. Παππά που είπε σε χθεσινή συνέντευξη ότι την αρχική του δήλωση πόθεν έσχες την έκανε πριν ένα μήνα. Εγώ ας πούμε την έκανα το Φεβρουάριο την αρχική δήλωση πόθεν έσχες. Ο κ. Κασσελάκης έλεγε πριν δύο μήνες ανοίξτε την πλατφόρμα να κάνω τη δήλωσή μου ενώ ήταν ανοιχτή. Πώς έκανε ο κ. Παππάς και εγώ και ο κ. Κασσελάκης δεν τα κατάφερε; Το θέμα Κασσελάκης είναι ένα από ζητήματα που βγάζει κανείς πολλά αρνητικά συμπεράσματα και για τις παλινωδίες του, και για ότι όσα λέμε πρέπει να τα στηρίζουμε με πράξεις», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Και επειδή πάλι αναφέρθηκε στα περιβόητα 40 σπίτια (σ.σ. του Κυριάκου Μητσοτάκη), προβαίνοντας σε συκοφαντίες που έχουν απαντηθεί επανειλημμένως», πρόσθεσε ο υφυπουργός.

Στο μέτωπο της ακρίβειας και ερωτηθείς σχετικώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι «ποτέ δεν είναι αρκετά τα μέτρα όσο παραμένει το πρόβλημα αν και σε μικρότερη έκταση» και ανακοίνωσε πως η Ελλάδα έχει τον δεύτερο χαμηλότερο πληθωρισμό στην ευρωζώνη σε επίπεδο τροφίμων σε ποσοστό, που φθάνει το 1,3%.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμάρα, ο Παύλος Μαρινάκης επέμεινε ότι η Κυβέρνηση οφείλει να «τρέξει» με μεγαλύτερη ταχύτητα του το πρόγραμμα στο οποίο έχει δεσμευθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: To ΠΑΣΟΚ ανακτά σταθερά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του - Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για Πρόεδρός του

«Το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που ταύτισε τη διαδρομή του με τα συμφέροντα της χώρας και του ελληνικού λαού, ανακτά σταθερά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του», τονίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης σε άρθρο...

Μητσοτάκης: «Χειροπιαστές οι ενέργειες της κυβέρνησης με στόχο να συγκλίνουν τα νησιά μας προς την αειφορία»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιούνται οι «Διάλογοι της Νισύρου» με θέμα φέτος «Ευρώπη & Ανατολική Μεσόγειος: Γεωπολιτική - Ενέργεια – Νησιωτικότητα». Πρόκειται για ...

Φόρτωση άρθρων...