Τετάρτη
25 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Ας κάνει πρώτα την αυτοκριτική του για όσα έκανε στη χώρα και μετά μιλά για την Κυβέρνηση»

Πολιτική

Αιχμές κατά του πρώην Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, άφησε ο Παύλος Μαρινάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε απάντηση σε όσα είπε νωρίτερα από την Τεχνόπολη ο Αλέξης Τσίπρας κατά της Κυβέρνησης. 

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του τόνισε ότι η κυβέρνηση «βαθιά διεφθαρμένη και αλαζονική».

Απαντώντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει πρώτα μια γενναία αυτοκριτική για όσα έκανε στη χώρα και στο κόμμα του πριν μιλήσει για την κυβέρνηση.

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη: «Ο κ. Τσίπρας, μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια, έφτασε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, έχασε τη μία εκλογική διαδικασία μετά την άλλη, αποδοκιμάστηκε μαζικά από τους πολίτες, τόσο ως πρωθυπουργός, όσο και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παρέδωσε ένα κόμμα υπό κατάρρευση. Αφού αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, ας ασχοληθεί πρώτα με τα του οίκου του, ας κάνει την γενναία αυτοκριτική του για τα όσα έκανε στη χώρα και στο κόμμα του και μετά τοποθετείται για την Κυβέρνηση. Είμαστε εδώ να του απαντήσουμε».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσοχοΐδης: Διεθνής συνεργασία για να ορθώσουμε τείχος απέναντι στα εγκληματικά δίκτυα ναρκωτικών

Το διεθνές συνέδριο κατά των ναρκωτικών που διοργανώνουν από κοινού το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η αμερικανική υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών (DEA) ξεκίνησε σήμερα σε κεντρικ...

Μαρινάκης για Σαλμά: Διεγράφη γιατί αναπαρήγαγε μία σειρά από συκοφαντίες και κατηγορίες

Για τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά και για τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. «Είναι δεδομένο πω...

Φόρτωση άρθρων...