Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρινάκης προς Κασσελάκη για την πισίνα: Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μην απαντάς καθόλου

Την απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη για την πισίνα στο εξοχικό του στις Σπέτσες σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας πως « μερικές φορές είναι προτιμότερο να μην απαντάς καθόλου».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα του ανάρτηση, απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που κάνει λόγο για αυθαίρετη κατασκευή της πισίνας στο εξοχικό του στις Σπέτσες, ανέφερε πως «καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο (όπως και πηγάδι)».

Μαρινάκης σε Κασσελάκη: Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μην απαντάς καθόλου

Λίγο αργότερα, ο Παύλος Μαρινάκης σε νέα δήλωση, ανέφερε για την απάντηση Κασσελάκη:

«Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μην απαντάς καθόλου από το να γράφεις ''αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού'' για να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φλωρίδης για τις δολιοφθορές στις γραμμές του ΟΣΕ: «Οι δράστες θα πάνε μέσα για κακούργημα»

Για τις νέες δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά της ΝΔ μίλησε σήμερα καλεσμένος στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης. «Θα είμαστε εκτός πραγματικότητας εάν δεν αναγνωρίσ...

«Αστραπές» Ζαχαριάδη κατά Κασσελάκη: Ανέλαβε ένα κόμμα 18% και το έφτασε στο 8%

«Δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να εκπαραθυρωθεί ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά από αυτούς που θέλουν να αναταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει με τον κ. Κασσελάκη», επεσ...

Φόρτωση άρθρων...