«Τα Τέμπη δεν μπορεί να είναι σωσίβιο επιβίωσης κανενός κόμματος», τόνισε, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή Τώρα Μαζί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Παράλληλα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τα ελληνοτουρκικά, το ρεύμα αλλά και την παραβατικότητα των ανηλίκων.

Για την μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τα Τέμπη, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε τα εξής:

«Tα Τέμπη ήταν από τις πιο τραγικές στιγμές που μπορεί να θυμηθεί ένας άνθρωπος σε αυτή τη χώρα. Χάθηκαν νέοι άνθρωποι, ήταν ένα τραγικό δυστύχημα και διερευνάται από την δικαιοσύνη. Άπαντες θέλουμε να χυθεί άπλετο φως, να πληρώσουν αυτοί που η δικαιοσύνη πιστεύει πως είναι ένοχοι. Ουδείς είναι αθώος εκ των προτέρων αλλά και ουδείς είναι ένοχος αν το πει κάποιος πέραν της δικαιοσύνης. Συμμερίζομαι απόλυτα τον πόνο των γονιών. Στέκομαι με σεβασμό απέναντι σε όλους τους γονείς, όπως θέλουν να εκφράσουν τον πόνο και την οδύνη τους αλλά δυστυχώς θα το πω, είναι αδιανόητο ο ανθρώπινος πόνος, η οργή των συγγενών να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης κάποιων και να το μεταφράζουν είτε σε πολιτικά πυροτεχνήματα. Δεν τιμάς την μνήμη των ανθρώπων και δεν στέκεσαι δίπλα στους συγγενείς με το να βρίσεις.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, υπάρχει μια λέξη που λέγεται σεβασμός που κάποιοι δυστυχώς δεν τον ξέρουν. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς γίνεται να τιμάς την μνήμη ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα και που πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη με το να βρίζεις ή να ξεπλένεις τρομοκρατικές οργανώσεις. Δεν έχουν σχέση αυτά τα δύο. Ο σεβασμός στους νεκρούς μπορεί να είναι με οποιονδήποτε τρόπο, είτε με μια συναυλία, είτε με μια οργισμένη δήλωση. Ειδικά οι συγγενείς μπορούν να πουν ότι θέλουν, αλλά ας σταματήσουν κάποιοι τυμβωρύχοι να εκμεταλλεύονται αυτόν τον ανθρώπινο πόνο. Αναφέρομαι σε αυτούς που πάνε να συμπαρασταθούν δίπλα στους γονείς και προσπαθούν να περάσουν την δική τους προπαγάνδα. Είτε ξεπλένοντας τη Χαμάς, είτε βρίζοντας τον πρωθυπουργό, είτε κάνοντας πολιτική. Αυτό είναι χυδαιότητα» και τόνισε πως «τα Τέμπη δεν μπορεί να είναι σωσίβιο επιβίωσης κανενός κόμματος», αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.