Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρινάκης: Βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους, όσον αφορά τον πληθωρισμό

Πολιτική

Στον πληθωρισμό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί, Τρίτη 28/05, στο OPEN.

«Βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους. Μπορεί να μην καταγράφεται αποπληθωρισμός ακόμη, όμως, είμαστε σε καλό δρόμο», τόνισε, ενώ στη συνεχεία «εξαπέλυσε» επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι «η λογική να τάζει προγράμματα που κοστίζουν 10 - 15 δισ. ευρώ παραπάνω, κάνει κενές τις προτάσεις του».

Για την υπόθεση «Εmail gate»

«Η ρητορική της αντιπολίτευσης για το θέμα των διαρροών των e-mails από το Υπουργείο Εσωτερικών ήταν πολύ επικίνδυνη», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας για το πρόστιμο που επεβλήθη στην Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου και το Υπουργείο.

«Δεν αποχωρούμε ούτε στο ελάχιστο από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Αναφορικά με την πρόκληση της Τουρκίας να εντάξει στη σχολική ύλη τη «Γαλάζια Πατρίδα», ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως «η Τουρκία δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη και φυσικά, δεν έχουμε αυταπάτες ότι ο διάλογος θα λύσει τα πάντα. Συνεχίζουμε να επιμένουμε πως δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυξάνονται 2 εκατ. συντάξεις και ο κατώτατος μισθός, δεύτερο πρόγραμμα «Σπίτι μου» με πόρους 2 δισ. ευρώ

Tα μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού, της στεγαστικής κρίσης αλλά και για την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 88ης Δ...

Φόρτωση άρθρων...