Στον πληθωρισμό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί, Τρίτη 28/05, στο OPEN.

«Βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους. Μπορεί να μην καταγράφεται αποπληθωρισμός ακόμη, όμως, είμαστε σε καλό δρόμο», τόνισε, ενώ στη συνεχεία «εξαπέλυσε» επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι «η λογική να τάζει προγράμματα που κοστίζουν 10 - 15 δισ. ευρώ παραπάνω, κάνει κενές τις προτάσεις του».

Για την υπόθεση «Εmail gate»

«Η ρητορική της αντιπολίτευσης για το θέμα των διαρροών των e-mails από το Υπουργείο Εσωτερικών ήταν πολύ επικίνδυνη», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας για το πρόστιμο που επεβλήθη στην Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου και το Υπουργείο.

«Δεν αποχωρούμε ούτε στο ελάχιστο από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Αναφορικά με την πρόκληση της Τουρκίας να εντάξει στη σχολική ύλη τη «Γαλάζια Πατρίδα», ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως «η Τουρκία δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη και φυσικά, δεν έχουμε αυταπάτες ότι ο διάλογος θα λύσει τα πάντα. Συνεχίζουμε να επιμένουμε πως δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»