Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

"Μητέρα των τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η Γεροβασίλη"

Πολιτική

Επιμένει στις καταγγελίες του κατά του blogger Galaxyarchis που εργαζόταν στο γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου και έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτηρίζοντας την Όλγα Γεροβασίλη «μητέρα των τρολ».

«Εμφανίστηκε η κυρία Γεροβασίλη ως μητέρα των τρολ» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού επιμένοντας στις μειωτικές αναφορές κατά του αποθανόντος blogger. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι η αναφορά της κυβερνητική εκπροσώπου (χαρακτήρισε «αλητεία» τις αναφορές του Σταύρου Θεοδωράκη) ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις αναφορές του σε «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Θεοδωράκης είχε μιλήσει ακόμη και για "αποβράσματα".

Ο κ. Θεοδωράκης εγκάλεσε όμως την κυρία Γεροβασίλη και για τις ανακοινώσεις του γραφείου της με αιχμές περί παρακράτους. «Είστε κυβερνητική εκπρόσωπος. Δεν είστε παρακρατικός οργανισμός» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Oι έξι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ αναλύουν το σχέδιό τους για τη χώρα στο περιοδικό της Βουλής

Με ένα διπλό αφιέρωμα για το ΠΑΣΟΚ αναρτήθηκε σήμερα στον ιστότοπο του κοινοβουλίου, το νέο, 82ο τεύχος του περιοδικού της Βουλής «Επί του.. περιστυλίου». Το ένα μέρος του αφιερώμ...

Κατρακύλα χωρίς τέλος για ΣΥΡΙΖΑ – Προβάδισμα Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Την κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μία ακόμα δημοσκόπηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου των πολιτών βρίσκεται ξεκάθαρα στην πέμπτη θέση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμ...

Φόρτωση άρθρων...