Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: Θέτουμε σήμερα στην κυκλοφορία τα πρώτα από τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία

Στην εκδήλωση για την έναρξη των πρώτων δρομολογίων των ηλεκτρικών λεωφορείων που έφτασαν στη Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα. 
Ο Πρωθυπουργός πήγε στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη μετά την ομιλία που πραγματοποίησε στο «Καραπάντσειο» Πνευματικό Κέντρο για την παρουσίαση της Μελέτης Ανάπτυξης Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σταϊκούρα και την υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, αλλά και από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε από κοντά αυτοψία στα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία που ξεκίνησαν από σήμερα, Δευτέρα τα πρώτα δρομολόγια στην πόλη.

Ο Πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της ομιλίας τους στην εκδήλωση σημείωσε ότι: «Σήμερα είναι πράγματι μια καλή μέρα για την Θεσσαλονίκη. Καταφέραμε να είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα στα όποια είχαμε θέσει και τα θέτουμε σήμερα στην κυκλοφορία, τα πρώτα από τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία, τα όποια θα ανανεώσουν σημαντικά τον στόλο των αστικών λεωφορείων στην πόλη μας. Θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι η προμήθεια αυτών των λεωφορείων ουσιαστικά αποτελεί και ένα καθρέφτη των περιπετειών που πέρασε η χώρα τα τελευταία 15 χρόνια. Σήμερα όμως αυτή ακριβώς η μετά σηματοδοτεί την έλευση μιας νέας Ελλάδος, οι οποία έχει αφήσει πίσω της αυτές τις εποχές και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ποτέ δεν κρύψαμε στην κυβέρνηση, με την ευκαιρία να το πω και πριν λίγο στην παρουσίαση της συγκοινωνιακής μελέτης για την επέκταση του Μετρό την έμφαση που δίνουμε στις αστικές συγκοινωνίες, αυτό που λέμε βιώσιμη αστική συγκοινωνια και στα μέσα μαζικής μεταφοράς και γνωρίζεται καλά στην Θεσσαλονίκη πόσο υστερούσε η πόλη ως προς σύγχρονες υποδομές μέσων μαζικής μεταφοράς».

Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: Θέτουμε σήμερα στην κυκλοφορία τα πρώτα από τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής κατά του Κασσελάκη, θέλει 148 «ναι» για να περάσει

Για να περάσει η πρόταση μομφής θα πρέπει να πάρει 148 «ναι» (επί των 295 μελών). Είναι άγνωστο προς το παρόν το πώς θα γίνει η ψηφοφορία με τον Στέφανο Κασσελάκη στην ομιλία το...

Φόρτωση άρθρων...