Παρασκευή
27 Σεπτεμβρίου 2024

Μητσοτάκης για τα 35 χρόνια από τη δολοφονία Μπακογιάννη: «Τα λόγια νικούν τις άνανδρες σφαίρες»

Πολιτική

«Εδώ και 35 χρόνια τα λόγια νικούν και θα νικούν τις άνανδρες σφαίρες», σημειώνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη συμπλήρωση 35 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Ο κ. Μητσοτάκης, σε ανάρτηση όπου παρέθεσε λόγια του Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος σημείωνε, μεταξύ άλλων, ότι «μπορούμε λοιπόν και διαφωνούμε γιατί, κυρίως μπορούμε να συνυπάρχουμε», τόνισε:

«Τα λόγια του Παύλου ισχύουν όσο ποτέ, καθώς δικαιώνονται στον χρόνο. Γίνονται προσωπική πυξίδα όσων ζήσαμε μαζί του. Και οδηγός στη δράση κάθε ελεύθερου πολίτη. Εδώ και 35 χρόνια νικούν και θα νικούν τις άνανδρες σφαίρες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πιερρακάκης: Ο σχολικός αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Παιδείας

Μήνυμα προς όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς απηύθυνε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, για τον σχολικό αθλητισμό, με αφορμή την αυριανή Πανελλήνια και Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλ...

Στο βάραθρο ο ΣΥΡΙΖΑ, μικρή άνοδος για Ν.Δ. - Σκληρή μάχη για 4 στο ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Συνεχίζεται η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει πτώση 0,7 μονάδων και εμφανίζεται στην πέμπτη θέση με μόλις 6% θετικές γνώμες στην αξιολόγησή του, π...

Φόρτωση άρθρων...