Τετάρτη
23 Οκτωβρίου 2024

Μητσοτάκης στο Tik Tok: «Η συμμετοχή σας στις εκλογές δίνει δύναμη στη Δημοκρατία»

Νέο βίντεο ανέβασε στο Tik Tok πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Ήταν μια πολύ έντονη προεκλογική περίοδος και ελπίζω να μην σας κουράσαμε», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους χρήστες του δημοφιλούς μέσου και εξέφρασε την ελπίδα να του δώσουν την στήριξή τους, για να υλοποιήσει το σχέδιο που έχει για την χώρα την επόμενη περίοδο.

«Σε κάθε περίπτωση την Κυριακή έχουμε εκλογές και σας καλώ να ψηφίσετε. Ψηφίστε ότι θέλετε αλλά πρέπει να συμμετέχετε. Η συμμετοχή σας δίνει δύναμη στη Δημοκρατία» ήταν το μήνυμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι χάρηκε πάρα πολύ την επικοινωνία με τους χρήστες και ειδικά για τα βίντεο με τα παρασκήνια από την προεκλογική του εκστρατεία.
«Εμείς εδώ θα είμαστε και θα συνεχίσουμε να τα λέμε από το Tik Tok και μετά τις εκλογές», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

@kyriakosmitsotakis_ 2 και σήμερα 💪🏻 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρ. Βερναρδάκης: «Ας μην ανησυχεί ο κ. Κασσελάκης. Κάνω πάντα νόμιμα πράγματα και απολύτως συνειδητά

Στις αιχμές εναντίον του από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη ότι δεν δικαιούταν να συμμετάσχει στην ψηφοφορία μομφής απαντάει με δήλωσή του ο Χριστόφορος Βερναρδάκης. «Είχα τη...

Τσίπρας για ΣΥΡΙΖΑ: «Αν δεν αποκατασταθεί η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος από αριστερά, θα πάμε πιο δεξιά»

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ προσήλθε στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Αλέξης Τσίπρας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η αντιμετώπιση της ακρίβειας, οι προκλήσεις και οι π...

Φόρτωση άρθρων...