Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Μητσοτάκης στον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού για τους Τούρκους: «Μας ταλαιπώρησαν λίγο οι φίλοι μας, αλλά όλα καλά»

Στις διαβουλεύσεις με τις Βρυξέλλες για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινάνε την Παρασκευή στο Παρίσι αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε διάλογο που είχε με τους πολιτικούς συντάκτες στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.

«Η χώρα θα έχει έναν Επίτροπο και το προνόμιο της επιλογής Επιτρόπου ανήκει αποκλειστικά στη χώρα μας» είπε ο Πρωθυπουργός για τις διαβουλεύσεις που είναι σε εξέλιξη με τις Βρυξέλλες και ανέφερε ότι η Αθήνα θα προτείνει ένα πρόσωπο. «Δεν ξέρουμε ακόμα το χαρτοφυλάκιο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός που θα μεταβεί στο Παρίσι για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων εκτίμησε ότι η ελληνική παρουσία θα είναι επιτυχημένη. «Νομίζω ότι θα πάμε καλά» είπε αναφερόμενος στο τένις, το πόλο γυναικών αλλά και τους κρίκους.

Μιλώντας με τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά στον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην τουρκική πρόκληση για την Κάσο λέγοντας «μας ταλαιπώρησαν λίγο οι φίλοι μας (σ.σ. εννοώντας προφανώς τους Τούρκους), αλλά τελικά όλα καλά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής κατά του Κασσελάκη, θέλει 148 «ναι» για να περάσει

Για να περάσει η πρόταση μομφής θα πρέπει να πάρει 148 «ναι» (επί των 295 μελών). Είναι άγνωστο προς το παρόν το πώς θα γίνει η ψηφοφορία με τον Στέφανο Κασσελάκη στην ομιλία το...

Φόρτωση άρθρων...