Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Μητσοτάκης σε βουλευτές ΝΔ: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

Πολιτική

Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που έγινε διά ζώσης στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή των Ελλήνων.

Στο τέλος της συνεδρίασης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο θέμα των εκλογών, με δεδομένο ότι οι βουλευτές ενδιαφέρονται να γνωρίζουν τον προγραμματισμό του πρωθυπουργό για να προετοιμάσουν την εκστρατεία τους.

«Όταν λέω ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας το εννοώ. Το λέω για να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Στο τέλος της θητείας θα ζητήσουμε από τους πολίτες να συνεχίσουμε το έργο μας» επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπελέρης στο Ευρωκοινοβούλιο για το οργανωμένο έγκλημα: Οι σπασμωδικές ενέργειες δε λειτουργούν

«Το οργανωμένο έγκλημα είναι μια διαρκής απειλή που πλανάται πάνω από τον τρόπο ζωής, την οικονομία και την ασφάλεια μας. Αλλά είναι και μια διαρκής υπενθύμιση για όλους εμάς να γι...

Χατζηδάκης για «κόκκινα» δάνεια: Αυξήθηκαν κατά 50,36% οι επιτυχείς ρυθμίσεις τον Αύγουστο

Οι ρυθμίσεις του εξωδικαστικού μηχανισμού κινούνται πλέον σε επίπεδα ιστορικού υψηλού καθώς τον Αύγουστο του 2024 συνολικά καταγράφονται πλέον, 22.214 επιτυχείς ρυθμίσεις για αρχικ...

Φόρτωση άρθρων...