Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Μπελέρης: Εξελέγη αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εξελέγη ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Φρέντι Μπελέρης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Φρέντι Μπελέρης κατέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου «με τη διακομματική στήριξη των υπόλοιπων μελών της Επιτροπής, αλλά και την καθοριστική συμβολή της επικεφαλής της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ελίζας Βόζεμπεργκ».

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους για την εκλογή μου ως αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αναφορών, την οποία και πληροφορήθηκα μέσα από τις αλβανικές φυλακές», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Φρέντι Μπελέρης.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για έναν νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή, αλλά και για τη χώρα μας. Σύντομα η περιπέτειά μου τελειώνει και θα μπορέσω να εκτελέσω απερίσπαστος τα καθήκοντα που μου ανέθεσαν με τη ψήφο τους οι Έλληνες πολίτες», προσθέτει ευρωβουλευτής.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής κατά του Κασσελάκη, θέλει 148 «ναι» για να περάσει

Για να περάσει η πρόταση μομφής θα πρέπει να πάρει 148 «ναι» (επί των 295 μελών). Είναι άγνωστο προς το παρόν το πώς θα γίνει η ψηφοφορία με τον Στέφανο Κασσελάκη στην ομιλία το...

Αυξάνονται 2 εκατ. συντάξεις και ο κατώτατος μισθός, δεύτερο πρόγραμμα «Σπίτι μου» με πόρους 2 δισ. ευρώ

Tα μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού, της στεγαστικής κρίσης αλλά και για την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 88ης Δ...

Φόρτωση άρθρων...