Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ν.Δ. κατά ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος τα αστειάκια και το κρυφτό με τις μισές διαγραφές Πολάκη

Να πάρει ξακάθαρη θέση για τις νέες προγραφές δημοσιογράφων και δικαστικών από τον Παύλο Πολάκη καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, η Νέα Δημοκρατία. 

Σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι «τα αστειάκια και το κρυφτό με τις μισές διαγραφές και την εκθείαση του κ. Πολάκη πρέπει να λάβουν ένα τέλος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: 

«Ο Παύλος Πολάκης που παραμένει «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν», όπως τον χαρακτήρισε μετά την μισή και υποκριτική διαγραφή του από την ΚΟ ο κ. Κασσελάκης, ανήρτησε εκ νέου σήμερα παλαιότερο κείμενό του με προγραφές δημοσιογράφων και δικαστικών για να καταδείξει πόσο «δικαιώθηκε».

Τέλος τα αστειάκια και το κρυφτό με τις μισές διαγραφές και την εκθείαση του κ. Πολάκη. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης δεν πάρουν ξεκάθαρη θέση και δεν καταδικάσουν στην πράξη τον κ. Πολάκη διαγράφοντάς τον από μέλος του κόμματός του, τότε και η σημερινή του άθλια επίθεση στο κράτος δικαίου και σε δημοσιογράφους αποτελεί επίσημη θέση Κασσελάκη.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο μόνος από τον οποίο κινδυνεύει το κράτος δικαίου στη χώρα μας είναι οι ιδέες του κ. Πολάκη, που συνεχίζουν δυστυχώς να αποτελούν την κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κεραμέως: Έως τον Δεκέμβριο η διόρθωση της στρέβλωσης με την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων

Την αλλαγή φιλοσοφίας που διέπει τον σχεδιασμό του νέου επιδόματος ανεργίας, η εφαρμογή του οποίου θα εκκινήσει το επόμενο διάστημα σε πιλοτική φάση, ανέλυσε η Νίκη Κεραμέως. Μι...

Oι έξι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ αναλύουν το σχέδιό τους για τη χώρα στο περιοδικό της Βουλής

Με ένα διπλό αφιέρωμα για το ΠΑΣΟΚ αναρτήθηκε σήμερα στον ιστότοπο του κοινοβουλίου, το νέο, 82ο τεύχος του περιοδικού της Βουλής «Επί του.. περιστυλίου». Το ένα μέρος του αφιερώμ...

Χρηστίδης: Να εφαρμοστεί άμεσα η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων των ατόμων με αναπηρία από τα διόδια

Το μείζονος σημασίας ζήτημα της ελεύθερης διέλευσης των οχημάτων των ατόμων με αναπηρία από τα διόδια, φέρνει στη Βουλή ο Παύλος Χρηστίδης με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε. O βο...

Φόρτωση άρθρων...