Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ν.Δ. σε Ανδρουλάκη: «Να εξηγήσει στους πολίτες γιατί ψήφισε «παρών» την φορολόγηση του 90% των υπερεσόδων»

Πολιτική

Επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως ακολουθεί την τακτική του Πόντιου Πιλάτου στο ζήτημα της ακρίβειας.

Σε ανακοίνωση-απάντηση η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον Νίκο Ανδρουλάκη πως ακολουθεί τον μηδενιστικό αντιπολιτευτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη Νέα Δημοκρατία ζητούν από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να απαντήσει γιατί ψήφισε «παρών» στην φορολόγηση του 90% των υπερεσόδων, των εταιρειών ενέργειας, να σταματήσει να πατάει σε δύο βάρκες και να παίρνει καθαρή θέση.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον Νίκο Ανδρουλάκη:

«Ο κ. Ανδρουλάκης, αντί να ακολουθεί τον μηδενιστικό αντιπολιτευτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλοντας την κυβέρνηση ότι ανέχεται την κερδοσκοπία κι ότι ακολουθεί πολιτική Πόντιου Πιλάτου, καλό είναι να εξηγήσει στους πολίτες γιατί το κόμμα του ψήφισε «παρών» στην φορολόγηση του 90% των υπερεσόδων, των εταιρειών ενέργειας, που είναι μακράν ο υψηλότερος φόρος τέτοιου είδους στην Ευρώπη. Αν η επιλογή του «παρών», δεν είναι ο ορισμός της τακτικής του Πόντιου Πιλάτου, τότε τι είναι; Ο κ.Ανδρουλάκης αντί να προσπαθεί συνεχώς να πατάει σε δύο βάρκες, οφείλει να παίρνει καθαρή θέση».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρηστίδης: Να εφαρμοστεί άμεσα η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων των ατόμων με αναπηρία από τα διόδια

Το μείζονος σημασίας ζήτημα της ελεύθερης διέλευσης των οχημάτων των ατόμων με αναπηρία από τα διόδια, φέρνει στη Βουλή ο Παύλος Χρηστίδης με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε. O βο...

Φόρτωση άρθρων...