Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Νέο τουρκικό παραλήρημα κατά της Ελλάδας (Video)

Πολιτική

Τέλος δεν έχουν τα παραληρήματα κατά της Ελλάδας από τους Τούρκους. Σε νέο ανθελληνικό παραλήρημα επιδόθηκε ο Τούρκος αντιναύαρχος Τζιχάτ Γιαϊτζί.

Ο Τούρκος αξιωματικός, ο οποίος σημειωτέον έχει αποστρατευθεί λόγω και της κόντρας που είχε με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, σχολίασε την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας και τον εξοπλισμό της χώρας μας, ο οποίος αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. 

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak», μιλώντας στο TVNET ο Τζιχάτ Γιαϊτζί, εμπνευστής του δόγματος «Γαλάζιας Πατρίδας» και εμπνευστής του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου, έδωσε ρεσιτάλ προκλητικότητας σημειώνοντας πως «δεν είναι δυνατόν, κράτη όπως η Ελλάδα, που είναι τεμπέληδες και δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πέρα από τα λεφτά και τις διακοπές, να μας πολεμήσουν».

Αναφερόμενος στην αποστροφή του πρωθυπουργού στην συζήτηση στην Βουλή πως με την ελληνογαλλική συμφωνία η χώρα μας θα έχει στο πλευρό της την μόνη πυρηνική δύναμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Τζιχάτ Γιαϊτζί μίλησε για «διεθνές έγκλημα». 

«Η Τουρκία θα πρέπει να το χρησιμοποιήσει αυτό πολύ καλά. Με άλλα λόγια απειλούν άλλες χώρες με την χρήση πυρηνικής ενέργειας. Θα πρέπει να γίνει διαμαρτυρία και να τεθεί στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) αλλά και στην παγκόσμια κοινότητα», πρόσθεσε ο Τζιχάτ Γιαϊτζί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τεμπονέρας: Η κατάσταση είναι πέρα για πέρα τοξική – Ο Κασσελάκης έχει την κύρια ευθύνη

«Η κατάσταση είναι πέρα για πέρα τοξική. Ο κ. Κασσελάκης νομίζω ότι έχει την κύρια ευθύνη, χωρίς να παραγνωρίζω ότι υπήρχαν και πολλά προβλήματα την προηγούμενη περίοδο» δήλωσε το ...

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση

Άλλη μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση παρουσίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να κλείσουν οι τρύπες του ...

Χατζηδάκης για «κόκκινα» δάνεια: Αυξήθηκαν κατά 50,36% οι επιτυχείς ρυθμίσεις τον Αύγουστο

Οι ρυθμίσεις του εξωδικαστικού μηχανισμού κινούνται πλέον σε επίπεδα ιστορικού υψηλού καθώς τον Αύγουστο του 2024 συνολικά καταγράφονται πλέον, 22.214 επιτυχείς ρυθμίσεις για αρχικ...

Φόρτωση άρθρων...