Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Νοτοπούλου για Κασσελάκη: «Έδινα συνέντευξη και μου έστελνε μηνύματα να τον εκθειάζω»

Πολιτική

Νέες αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη για πολιτικό εκφοβισμό άφησε Κατερίνα Νοτοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο Open.

«Χρειαζόμαστε πολιτικές και δεν πρέπει να πάμε σε καλλιστεία», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σχετικά με τις επικείμενες Eκλογές για την προεδρία του κόμματος.

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε σε άλλο σημείο ότι «ο Κασσελάκης επιχείρησε να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα του Μητσοτάκη».

Απαντώντας στις διαρροές από την πλευρά Κασσελάκη που την καλούν να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, η Κατερίνα Νοτοπούλου είπε σκωπτικά πως δεν συνομιλεί ούτε με πηγές, ούτε με ρυάκια, ούτε με τρολ.

«Δεν συνομιλώ ούτε με πηγές ούτε με ρυάκια ούτε με τρολ ούτε με όψιμους υποστηρικτές», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, τον κάλεσε να σταματήσει να κρύβεται και τον χαρακτήρισε θρασύδειλο. Επίσης, έκανε λόγο για θρασείς επιθέσεις από τρολ της πλευρά Κασσελάκη.

«Ουδέποτε έχω ποινικοποιήσει την πολιτική διαφωνία, ο κ. Κασσελάκης κρύβεται πίσω από θρασύτατες επιθέσεις», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου είπε πως κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ζητούσε από την ίδια να τον εκθειάζει. Η ίδια του απάντησε πως δεν φοβάται και τον κάλεσε να σταματήσει το μπούλινγκ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απάντηση Φον ντερ Λάιεν στην επιστολή Μητσοτάκη: Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειας στην Ευρώπη

Στόχος της νέας Επιτροπής είναι να χαμηλώσει τις τιμές της ενέργειας στην Ευρώπη, οι οποίες είναι υψηλότερες σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο, όπως ανέφερε η πρόεδρος της Ευωρωπαϊ...

Κεραμέως: Έως τον Δεκέμβριο η διόρθωση της στρέβλωσης με την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων

Την αλλαγή φιλοσοφίας που διέπει τον σχεδιασμό του νέου επιδόματος ανεργίας, η εφαρμογή του οποίου θα εκκινήσει το επόμενο διάστημα σε πιλοτική φάση, ανέλυσε η Νίκη Κεραμέως. Μι...

Διαμαντοπούλου: Τώρα είναι η ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει και πάλι στις καρδιές των ανθρώπων

Την επιτακτική ανάγκη οι πολιτικές και οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ να εναρμονιστούν με τις εξελίξεις των καιρών, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ, Άνν...

Φόρτωση άρθρων...