Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ανδρουλάκης προτείνει ανοιχτό debate μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική

Πρόταση για τη διεξαγωγή ενός ανοιχτού debate, χωρίς παράλληλους μονολόγους, μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Πιστεύω ότι φτιάξαμε ένα κλίμα πολύ καλού πολιτικού διαλόγου. Φαίνεται ότι δεν μιμούμαστε αρνητικές πρακτικές και συμπεριφορές. Και αυτό είναι καλό και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Θέλω να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και προτείνω το debate που έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε τις επόμενες μέρες όλοι μαζί να γίνει στη Δημόσια Τηλεόραση και να είναι για πρώτη φορά ένα ανοιχτό debate, και όχι ένα προκάτ debate, όπως όλα αυτά που έχουμε συνηθίσει, των παράλληλων μονολόγων.

Ένα debate όπου θα μπορούν ελεύθερα να ρωτήσουν οι υποψήφιοι, να μιλήσουν οι υποψήφιοι και έτσι να γίνει ένας διάλογος ανοιχτός. Να είναι στα πρότυπα των debate που έγιναν και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», ανέφερε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον Realfm 97,8. 

«Μπορούμε να κάνουμε ακόμη ένα βήμα και να αποδείξουμε στην ελληνική κοινωνία ότι το ΠΑΣΟΚ με πολιτικό πολιτισμό καινοτομεί, ανοίγει διάλογο και νέους δρόμους στην πολιτική συζήτηση στη χώρα μας. Νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ καλό, θα βοηθήσει και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, μεγαλύτερο από αυτό που έχουν τα άλλα», πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπελέρης στο Ευρωκοινοβούλιο για το οργανωμένο έγκλημα: Οι σπασμωδικές ενέργειες δε λειτουργούν

«Το οργανωμένο έγκλημα είναι μια διαρκής απειλή που πλανάται πάνω από τον τρόπο ζωής, την οικονομία και την ασφάλεια μας. Αλλά είναι και μια διαρκής υπενθύμιση για όλους εμάς να γι...

Φόρτωση άρθρων...