Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

O Κασσελάκης «καρφώνει» συντρόφους του: «Μου πρότειναν μαύρο χρήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μου έφερε κανείς σακούλα» (Video)

Παρασκήνιο

«Μου πρότειναν μαύρο χρήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μου έφερε κανείς σακούλα», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Αναφέρομαι στις επιλογές που μου πρότειναν», είπε σε άλλο σημείο για τα περί «μαύρου χρήματος».

«Από ό,τι γνωρίζω δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα αλλά πρέπει να μιλήσετε στον γενικό οικονομικό διευθυντή» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Alpha.

Σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ένας νέος άνθρωπος έξω από το σύστημα λέει αυτές τις λέξεις και γίνεται πανικός στο σύστημα, λες και δεν ξέρουμε σε ποια χώρα ζούμε» . 

Ακόμα, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ζήτησε εκ νέου να ελεγχθούν τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας και πώς γίνεται η ρύθμιση.

Κασσελάκης για Τσίπρα: Η σχέση μας είναι αμιγώς πολιτική, τιμώ το κυβερνητικό του έργο

Για τον Αλέξη Τσίπρα ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Δουλέψαμε σκληρά για τον Αλέξη Τσίπρα και όχι για το ΠΑΣΟΚ». Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως

«χρειαζόμαστε μια ξεκάθαρη δέσμευση ο ένας προς τον άλλον, πως δεν θα αναλωθεί σε παράπλευρες συζητήσεις».

Στην ερώτηση αν νιώθει ότι τον υπονομεύει ο Αλέξης Τσίπρας, και για την αλλαγή που έκανε στην επίμαχη ανάρτησή του, είπε ότι έκανε την αλλαγή γιατί ένιωσε ότι η δεύτερη διατύπωση ήταν πιο ακριβής. «Η έντιμη στάση για όλους είναι να πούμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δικαιούται να είναι ηγέτιδα σ' αυτές τις συνεννοήσεις. Και αυτό περιλαμβάνει και τον κ. Τσίπρα. Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να είναι ηγέτης σε οποιοδήποτε σχήμα συνεννόησης. Αν επιθυμεί το ΠΑΣΟΚ συνεργασία σε κοινοβουλευτικό έργο. είμαστε εδώ».

Τι είπε για την «Αυγή» 

Ακόμα, είπε ότι η «Αυγή» μπορεί να συνεχίσει να παράγει δημοσιογραφικό έργο, αλλά στο site. Παράλληλα, κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να ενισχύσουν τα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης.

«Άκουσα και τον κ. Σαμαρά. Συμφωνούμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει γίνει διευθυντήριο. Απλά η δική του στρατηγική είναι μισαλλόδοξη. Στον προοδευτικό χώρο έχουμε δρόμο μπροστά μας. θέλουμε την Ευρώπη να είναι ανοιχτή να λύνει τα ζητήματα των λαών και να εμπνέει. Συμφώνησα με τον κ. Σαμαρά στον ΦΠΑ. Αν και μας αποκάλεσε αξιοθρήνητους. Συμφωνεί μαζί μας στον ΦΠΑ, ότι υπάρχουν καρτέλ, ότι δεν είναι φιλεργατική η πολιτική Μητσοτάκη. Άρα νομίζω ότι μάλλον θα πρέπει ο κ. Σαμαράς να μας παρακολουθεί πριν μας σχολιάσει» είπε  ο Στέφανος Κασσελάκης. Στην συνέχεια  συμφώνησε εκ νέου με τον κ. Σαμαρά για το θολό κέντρο. «Έχει δίκιο σ' αυτό ο κ. Σαμαράς» είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φάμελλος: «Δεν έχω εισπράξει στοιχεία υπονόμευσης του Κασσελάκη από τον Τσίπρα»

Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω της κάλπης των Ευρωεκλογών ήταν «να γίνετε καλύτεροι», παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Κ.Ο του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας σ...

ΠΑΣΟΚ για Μπελέρη: Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να ασκείται για τη δημιουργία εντυπώσεων

«Η υπόθεση Μπελέρη αρχειοθετείται πλέον ως μια απτή απόδειξη ότι η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να ασκείται με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων για εσωτερική κατανάλωση». Τα παρα...

Προκλητικός και αμετανόητος ο Ράμα: Καθαιρέθηκε ο Μπελέρης από δήμαρχος Χειμάρρας

Καθαιρέθηκε από δήμαρχος Χειμμάρας, ο Φρέντι Μπελέρης μετά την απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής. Νωρίτερα ο εκλεγμένος δήμαρχος, είχε μεταφερθεί από τις φυλακές στο κτή...

Φόρτωση άρθρων...