Για «πανηγυρική επανεκλογή» του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, σε δηλώσεις του.

Σχετικά με την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση νίκης του Στέφανου Κασσελάκη σχολίασε ο κ. Παππάς στο MEGA:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης θα επανακαταθέσει ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για μία τελείως διαφορετική κομματική λειτουργία. Πιστεύω ότι  τα συγκεκριμένα στελέχη που έχουν δημιουργήσει το τεράστιο πρόβλημα οι ίδιοι δεν θα μπορούν να το υπηρετήσουν και οι ίδιοι θα επιλέξουν να φύγουν. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα επανεκλεγεί πανηγυρικά στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωτόγνωρο. Εκπαραθυρώθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βίαια, από μία Κεντρική Επιτροπή που είναι σχεδόν απονομιμοποιημένη. Όλη η βάση κι όλες οι δημοσκοπήσεις λένε ότι αυτός ο πρόεδρος θα έπρεπε να είχε μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Η πλειοψηφία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ θέλει τον Στέφανο Κασσελάκη για να αλλάξει αυτό το κόμμα, το οποίο λειτουργεί αποτυχημένα. Αποφασίζεται λοιπόν από αυτή την ΚΕ να διωχθεί ο Στέφανος Κασσελάκης και προσπαθούν να βάλουν ένα σωρό προϋποθέσεις (για την υποψηφιότητα στην προεδρία). Το πόθεν έσχες είναι μια διαδικασία που γίνεται από υπόχρεους ενώπιον μιας επιτροπής ελεγκτών, τώρα τι σχέση έχει; Ωραία, θα καταθέσει την περιουσιακή του κατάσταση. Περνάμε σε μία διαδικασία που είναι πραγματικά θλιβερή. Η κα Γεροβασίλη κάνει μία αδιανόητη προγραφή λέγοντας ότι θα δώσει το maximum των δυνατοτήτων της για να μην αφήσει τον Στέφανο Κασσελάκη να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην χώρα. Τι εννοεί η κα Γεροβασίλη; Θα του πάρει και την ελληνική ιθαγένεια;».

Ερωτηθείς ο κ. Παππάς τον λόγο που εκτιμά ο ίδιος που υπάρχει πίσω από την στάση της Κουμουνδούρου απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη σχολίασε: «Ταμπουρώνεται μια μικρή ομάδα ανθρώπων στην Κουμουνδούρου και είναι έτοιμη να αυτοκτονήσουν μαζικά. Αφήνουν το ΠΑΣΟΚ να εκλέξει πρόεδρο σε δύο εβδομάδες και να καρπωθεί όλα τα οφέλη της καινούργιας εκλογής. Δεν τους νοιάζει που η Αξιωματική αντιπολίτευση μένει χωρίς αρχηγό, δεν τους νοιάζει τίποτα, αρκεί να κρατηθούν στις καρέκλες.

«Δεν άφησαν τον Στ. Κασσελάκη να ασκήσει πολιτική»

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε ο κ. Παππάς: «Δεν τον αφήσαν να ασκήσει πολιτική. Προσπάθησε να αναπτύξει ένα πρόγραμμα, αλλά δεν ακούστηκε. Συνέχεια μιλάμε για τη υπονόμευσή του. Κάθε μέρα τον αμφισβητούν».

«Ο Παύλος Πολάκης τίμια κινήθηκε όλο τον καιρό»

Για την υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη σχολιάσε ο Πέτρος Παππάς: «Ο Παύλος Πολάκης τίμια κινήθηκε όλο τον καιρό. Δεν υπονόμευσε ποτέ τον Στέφανο Κασσελάκη. Θέλει ένα διαφορετικό ΣΥΡΙΖΑ, εγώ όμως δεν συμφωνώ μαζί του. Εγώ δεν θέλω το κόμμα που θέλει ο Παύλος Πολάκης».

Στο σχόλιο που έκανε ο κ. Πολάκης ότι έγιναν ατιμίες από τον κ. Κασσελάκη ο Πέτρος Παππάς σημείωσε: «Ο Παύλος Πολάκης έσπασε την γραμμή του κόμματος, δεν ψήφισε το νομοσχέδιο για τη ισότητα του γάμου και στη πραγματικότητα του χαρίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Αν θέλετε την γνώμη μου, κακώς του χαρίστηκε έπρεπε να τον έχει διαγράψει, όπως κάνει η ΝΔ η οποία είναι -παρά τι τεράστιες πολιτικές διαφωνίες μας- ένα κόμμα που συμπεριφέρεται με ένα τρόπο όπως πρέπει να συμπεριφέρονται όλα τα κόμματα».