Τετάρτη
02 Οκτωβρίου 2024

«Πάμε Ρηγίλλης;»: Σποτάκι για την εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Ν.Δ.

Πολιτική

Σποτ ενόψει της εκδήλωσης στην ιστορική έδρα του κόμματος στην οδό Ρηγίλλης στην Αθήνα ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα η Νέα Δημοκρατία.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απευθύνει ομιλία την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 20:00 σε εκδήλωση για τα γενέθλια της γαλάζιας παράταξης που συμπληρώνει 50 χρόνια ιστορίας.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί έξω από τα ιστορικά γραφεία του κόμματος και για τον λόγο αυτό το κεντρικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας στο σποτ είναι «Πάμε Ρηγίλλης».

Στο σύντομο βίντεο γίνεται μία ιστορική αναδρομή με φωτογραφίες του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή και όλων των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της «γαλάζιας» παράταξης.

«Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου γιορτάζουμε τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της παράταξής μας. Στις 20:00 θα είμαστε όλοι στη Ρηγίλλης!» αναφέρει στο «Χ»
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διαμαντοπούλου: Μπορώ να κάνω το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα στις επόμενες Eθνικές Eκλογές

Την πεποίθηση ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί να το οδηγήσει να είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες Εθνικές Εκλογές, εξέφρασε η Άννα Διαμαντοπούλου. Κατά την ομιλία της στη...

Φόρτωση άρθρων...