Παρασκευή
18 Οκτωβρίου 2024

Παύλος Χρηστίδης: Το '81 ως αφετηρία και στόχος

Πολιτική

«Το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο ελληνικός λαός και το ΠΑΣΟΚ έκαναν το πρώτο βήμα της Αλλαγής. Πήραν την απόφαση να αφήσουν πίσω τους διχασμούς και τα εμπόδια που έβαζε η δεξιά στην Ελλάδα και τους Έλληνες, να πετύχουν την εθνική συμφιλίωση και την κοινωνική απελευθέρωση, να δώσουν τη χώρα στον πραγματικό της ιδιοκτήτη τον ελληνικό λαό», τονίζει ο Παύλος Χρηστίδης για τα 43 χρόνια από τότε που ανέβηκε για πρώτη φορά στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ χτίζοντας σχολεία, νοσοκομεία, δρόμους και δικαιοσύνη, εύκαιρες για τις γυναίκες, ανοίγοντας την ανώτατη εκπαίδευση σε όλους και τη δυνατότητα να ονειρευτούν και να ζήσουν μια καλύτερη ζωή, κατηγορείται ακόμα και σήμερα για την χρεοκοπία που έφερε η ΝΔ με τις κυβερνήσεις της από το 2004 και μετά», αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε ανάρτησή του στο facebook.

«Από εκείνα τα χρόνια, τα ωραία χρόνια όπως πολλοί τα αποκαλούν, ήρθε η ώρα να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να αντιληφθούμε ότι η δύναμη της χώρας, το μέλλον της κρύβεται εκεί που πάντα βρισκόταν. Στον ελληνικό λαό. Η δεξιά, όπως και κάθε συντηρητική συνομοταξία στηρίζεται και θρέφεται καλλιεργώντας τον φόβο στους πολλούς», προσθέτει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

«Ο Ανδρέας μας έδειξε τον άλλο δρόμο. Τον δρόμο της ενότητας, της πίστης ότι μαζί θα τα καταφέρουμε, ότι έχουμε εμείς μόνοι μας τη δύναμη να πετύχουμε πολλά περισσότερα αρκεί να αγωνιστούμε, να αγωνιστούμε συλλογικά, να ονειρευτούμε όλοι μαζί το αύριο, να μην αφήσουμε τίποτα και κανέναν να μας εμποδίσει.

Ο Ανδρέας μας έδειξε τον δρόμο και έκανε το πρώτο σταθερό βήμα. Τώρα μπορούμε να κάνουμε ξανά ένα βήμα μπροστά, να εμπιστευτούμε τα πόδια μας, να χτίσουμε αυτοπεποίθηση και να μάθουμε να περπατάμε ξανά.

Το ΠΑΣΟΚ, με αρχές και αξίες που γράφτηκαν το 1974 και παραμένουν επίκαιρες, έχει χρέος να υπερασπιστεί τον ελληνικό λαό, να υπερασπιστεί το μέλλον, να εγγυηθεί ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, ότι αυτό το χώμα που πατάμε θα συνεχίσει να δίνει ζωή και ασφάλεια σε όλους και όχι μόνο σε κάποιους.

Το ΠΑΣΟΚ είναι το ΚΙΝΗΜΑ που έφερε την Αλλαγή, το ΠΑΣΟΚ είναι το ΚΙΝΗΜΑ που εγγυάται την ΑΠΑΛΛΑΓΗ από την συντήρηση και τις νοοτροπίες της», συμπληρώνει ο Παύλος Χρηστίδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για Μεταναστευτικό: Η Ελλάδα πάντα υποστήριζε την ανάγκη αυστηρής φύλαξης των συνόρων

Τη σημασία της συνεργασίας με τρίτες χώρες τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση για το Μεταναστευτικό στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ο Πρωθυπουργός είπε ότι «η Ε...

Το τηλεφώνημα Γεωργιάδη στη γιατρό που έγραψε φάρμακα χιλιάδων ευρώ: «Είστε πρώτη και με διαφορά στη λίστα»

Στο τηλεφώνημα που έκανε στη γιατρό του Κέντρου Υγείας στη Μυτιλήνη, η οποία διαπιστώθηκε από τους ελέγχους ΕΟΠΥΥ και ΗΔΙΚΑ ότι έγραψε φάρμακα χιλιάδων ευρώ στον σύζυγο και τις δύο...

Φόρτωση άρθρων...