Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Περνά η μυστική ψηφοφορία: Πρώτη νίκη των «87» και Πολάκη - Αύριο η κάλπη

Πολιτική
Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Επί των 212 παρόντων οι 86 ψήφισαν υπέρ της φανερής ψηφοφορίας και οι 122 υπέρ της κάλπης. Τέσσεροι ψήφισαν λευκό, καθώς σήκωσαν το χέρι τους και στις δύο προτάσεις.

Επομένως η ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής θα γίνει με κάλπη, με την εσωκομματική αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ να μετρά νίκη επί τη διαδικασίας και την πλευρά Κασσελάκη μια ήττα.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής μεταξύ 10:00 και 13:00.

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αποχωρήσει ενοχλημένος από την αίθουσα που γίνεται η Κεντρική Επιτροπή καθώς η διαδικασία για να αποφασίσουν για το πώς θα ψηφίσουν επί της πρότασης μομφής τραβούσε.

Λίγη ώρα μετά τις 10:30 ο Στέφανος Κασσελάκης βγήκε από την αίθουσα και είπε στους δημοσιογράφους: «Οταν αποφασίσουν πώς θα ψηφίσουν, για να ψηφίσουν, θα γυρίσω!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα έγινε κυρίαρχη πολιτική δύναμη – Έχουν γίνει λάθη από τη μεριά Κασσελάκη

«Δεν έχει διαφορές καταγεγραμμένες στο χαρτί, σχεδόν με κανέναν ο Στέφανος Κασσελάκης. Τώρα ζούμε τα απόνερα ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος το 2023. Λέω ότι υπάρχει περιθώριο ν...

Μαρινάκης: Μετά την ακρίβεια, επόμενη προτεραιότητα η αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Η κατάσταση στην αντιπολίτευση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ούτε ευχάριστη, ούτε καλή για την Kυβέρνηση, είπε o Παύλος Μαρινάκης. Mιλώντας στον...

Φόρτωση άρθρων...