Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Πηγές ΝΔ: Προσωπικές οι απόψεις του Δένδια

Πολιτική

"Προσωπικές" χαρακτηρίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας τις απόψεις που εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Δένδιας.

"Χρήματα από αυτά τα οποία με συγκεκριμένους όρους δόθηκαν, βεβαίως θα πρέπει να δοθούν πίσω”, σημείωσε, μιλώντας στην τηλεόραση του "¨Σκάι”.

"Ο κ. Δένδιας εξέφρασε προσωπικές του απόψεις. Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι γνωστή και ξεκάθαρη: θα ακυρώσει το "νόμο Παππά" και θα επαναφέρει τις αδειοδοτικές και εποπτικές αρμοδιότητες στο Ε.Σ.Ρ. Θα καταργήσει τον περιορισμό του αριθμού των τηλεοπτικών αδειών, αξιοποιώντας πλήρως τις τεχνικές δυνατότητες του ψηφιακού φάσματος. Οι επιπρόσθετες άδειες δεν θα δοθούν με κριτήριο ποιος δίνει τα περισσότερα, αλλά με συγκεκριμένες βασικές προϋποθέσεις, όπως η απόλυτη διαφάνεια στην προέλευση των χρημάτων και η ανταπόκριση σε αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και ενιαίο τίμημα. Σε κάθε περίπτωση ο νόμος αυτός, όπως εκτιμούμε, θα κριθεί αντισυνταγματικός από το ΣτΕ, γιατί αυτό θα συνέβαινε σε κάθε κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Και φυσικά τα χρήματα αυτά δεν θα έχουν δοθεί, για να επιστραφούν κιόλας”, τονίζουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Tο διπλό κέρδος του Μητσοτάκη, η τριχοτόμηση του ΠΑΣΟΚ και ο ημι-διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ

Σημαντικά και άκρως ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας. Όλες δείχνουν μια ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας ως α...

Φόρτωση άρθρων...