Τρίτη
22 Οκτωβρίου 2024

Πλήθος κόσμου και βαθιά συγκίνηση στο μνημόσυνο για την Φώφη Γεννηματά

Παρόντες ήταν ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά Ανδρέας Τσούνης και τα παιδιά της, το όλον ΠΑΣΟΚ.

Πολιτική

Μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά τελέστηκε στο Α' Νεκροταφείο την Κυριακή.

Παρόντες ήταν ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά Ανδρέας Τσούνης και τα παιδιά της, το όλον ΠΑΣΟΚ: Ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο Χάρης Δούκας, που χθες παντρεύτηκε στη Θήβα, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Κώστας Γείτονας ο Δημήτρης Ρέππας, ο Σωκράτης Φάμελλος από τον ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί ακόμη.

Δείτε φωτογραφίες:

news
news
news
news
news

Ήταν 25 Οκτωβρίου του 2021 όταν η αείμνηστη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχανε την μάχη που έδινε με γενναιότητα. Κόρη του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γεωργίου Γεννηματά, η Φώφη Γεννηματά που διετέλεσε πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έφυγε από τη ζωή, στα 56 της χρόνια μετά από μάχη 14 ημερών.

news

Είχε αποτραβηχτεί από την κούρσα για την ηγεσία του κόμματος καθώς η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία και εισήχθη εκτάκτως στον Ευαγγελισμό.

news

Την ημέρα της κηδείας της στις 27 Οκτωβρίου 2021, είχε κηρυχθεί εθνικό πένθος με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

news
news

 

news
news

 

news

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση Alco: Σταθερό προβάδισμα για τη ΝΔ, άνοδος του ΠΑΣΟΚ, στο 6,5% κατρακυλά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ένα νέο πολιτικό σκηνικό - με μοναδική σταθερά το προβάδισμα της ΝΔ και την πεποίθηση του 49% του εκλογικού σώματος ότι δεν υπάρχει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση - κατέγραψε η μέ...

Φόρτωση άρθρων...