Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ποιοι και γιατί πρότειναν να αναβληθεί η ΚΟ - «Αν πάμε σε ψηφοφορία σήμερα θα διαλυθούμε»

Συμεών Κεδίκογλου και Γιώργος Καραμέρος, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξαν την πρόταση να αναβληθεί η συνεδρίαση και οι αποφάσεις να ληφθούν σε δεύτερο χρόνο.

Πολιτική

Στα άκρα η αντιπαράθεση στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόταση Κασσελάκη για αντικάτασταση Φάμελλου και άρνηση του τελευταίου να παραιτηθεί.

Συμεών Κεδίκογλου και Γιώργος Καραμέρος, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξαν την πρόταση να αναβληθεί η συνεδρίαση και οι αποφάσεις να ληφθούν σε δεύτερο χρόνο.

«Αν πάμε σε ψηφοφορία σήμερα θα διαλυθούμε ή θα διχαστούμε ετι περαιτέρω. Προτείνω διακοπή της συνεδρίασης της Κ.Ο και συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου με την σύνθεση που προβλέπει το καταστατικό, φυσική παρουσία του προέδρου προκειμένου να βρεθεί συναινετική λύσ«» φέρεται να είπε ο κ. Καραμέρος.

Συνεργάτες του κ. Κασσελάκη εμφανίζονται ανυποχώρητοι στην απόφαση να γίνει απόψε η ψηφοφορία με οποιοδήποτε κόστος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κεραμέως: Έως τον Δεκέμβριο η διόρθωση της στρέβλωσης με την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων

Την αλλαγή φιλοσοφίας που διέπει τον σχεδιασμό του νέου επιδόματος ανεργίας, η εφαρμογή του οποίου θα εκκινήσει το επόμενο διάστημα σε πιλοτική φάση, ανέλυσε η Νίκη Κεραμέως. Μι...

Ανδρουλάκης: Στο debate θα πρέπει να δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι ότι θα είναι στα εθνικά ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Τη Σπάρτη επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης. «Όντως υπάρχει σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Δεν έπεσε, όμως, από την Ακρόπολη ούτε την έφερε ο ...

Φόρτωση άρθρων...