Τετάρτη
09 Οκτωβρίου 2024

Πολάκης: Συγκαλώ αύριο συνάντηση όλων των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

Πολιτική

Συνάντηση όλων των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ συγκάλεσε ο Παύλος Πολάκης για αύριο, Πέμπτη, στη μία το μεσημέρι, στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

«Πήρα την πρωτοβουλία και συγκαλώ αύριο στη μία η ώρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου συνάντηση όλων των υποψηφίων προέδρων προκειμένου να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα, να επιτευχθεί μια ομαλότητα και μια ηρεμία στις συνθήκες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, να οριστούν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών και να ξεκαθαριστούν μια σειρά από θέματα», δήλωσε ο βουλευτής Χανίων από το περιστύλιο της Βουλής.

«Έχουν δηλώσει ότι θα παραστούν ο κ. Φαραντούρης και ο κ. Γκλέτσος. Ως θεσμικοί εγγυητές της συνάντησης θα παραστούν ο Νίκος Παππάς, ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και η Ράνια Σβίγκου, ως Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν ενημερωθεί ο Σωκράτης Φάμελλος και Στέφανος Κασσελάκης», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Περιμένω να ανταποκριθούν όλοι σε αυτή τη συνάντηση προκειμένου να χαράξουμε μια διαφορετική πορεία από αυτή των τελευταίων ημερών για τον ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Κροατία ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής Ουκρανίας - Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί σήμερα για το Ντουμπρόβνικ, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής Ουκρανίας – χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτ...

Μίνι ομάδα ανεξάρτητων βουλευτών στη Βουλή

Έντονη κινητικότητα στις τάξεις των ανεξάρτητων βουλευτών στη Βουλή. Συγκεκριμένα, παρατηρείται συσπείρωση εννέα ανεξάρτητων βουλευτών. Οι εννέα βουλευτές συμφώνησαν για εκπροσώπησ...

Φόρτωση άρθρων...