Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Προκλητικός και θρασύς ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός: Μίλησε στο ΝΑΤΟ για «Μακεδονία» και «μακεδονική» κυβέρνηση

Σε νέα πρόκληση προχώρησε ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Κρίστιαν Μιτσκόσκι.

Ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός παραβίασε για ακόμα μία φορά τη «Συμφωνία των Πρεσπών», αφού στις δηλώσεις που έκανε προσερχόμενος στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ αναφέρθηκε στη χώρα του αποκαλώντας τη «Μακεδονία». Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες μίλησε και για «μακεδονική κυβέρνηση» αλλά και για «μακεδονικό στρατό». 

Ο Κρίστιαν Μιτσκόσκι, αγνοώντας τόσο τις ελληνικές όσο και τις συμμαχικές προειδοποιήσεις επανέλαβε τις προκλήσεις που τόσο ο ίδιος όσο και η πρόεδρος της γειτονικής χώρας τείνουν να επαναλαμβάνουν το τελευταίο διάστημα.

Ο Μιτσκόσκι, αγνοώντας τόσο τις ελληνικές όσο και τις συμμαχικές προειδοποιήσεις απανέλαβε τις προκλήσεις που τόσο ο ίδιος όσο και η πρόεδρος της γειτονικής χώρας τείνουν να επαναλαμβάνουν το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα, ο Μιτσκόσκι είπε: Ως μικρό έθνος, θέλουμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να πάρουμε τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον της ανθρωπότητας τις επόμενες δεκαετίες τις ημέρες που θα συζητήσουμε σημαντικά θέματα εδώ. Και θα κάνουμε τη συμβολή μας, η «Μακεδονία» ως χώρα σκοπεύει να συνεχίσει να λειτουργεί και να προάγει τις αξίες με αυτόν τον τρόπο. Ως κυβέρνηση της «Μακεδονίας», θέλουμε να είμαστε δίπλα-δίπλα με τους συμμάχους μας και να επιβεβαιώσουμε το ελευθεριακό πνεύμα του μακεδονικού λαού και των πολιτών της «Μακεδονίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Το ότι 130 γερμανικές εταιρείες είναι παρούσες στη ΔΕΘ αποδεικνύει τους ισχυρούς οικονομικούς δεσμούς μας

Παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη και του αντικαγκελάριου της Γερμανίας Ρόμπερτ Χάμπεκ, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του περιπτέρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατ...

Φόρτωση άρθρων...