Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε το πρωί στη Θεσσαλονίκη ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.

Ο Κώστας Καραμανλής προσήλθε στις 10:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στον Άγιο Ελευθέριο, όπου παραδοσιακά ψηφίζει τα τελευταία χρόνια. Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ψήφισε στο 137ο εκλογικό τμήμα.

Μπαίνοντας στη σχολική αίθουσα περίμενε να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της ψηφοφορίας κάποιοι πολίτες που ήταν ήδη στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα και στη συνέχεια μπήκε στο παραβάν και ψήφισε και ο ίδιος.

Ο πρώην πρωθυπουργός χειροκροτήθηκε από τον κόσμο κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα.

Τον Κώστα Καραμανλή συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυριζογλου, ο πρόεδρος της διοικούσας της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς, υποψήφιοι ευρωβουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Ανδρουλάκης προτείνει ανοιχτό debate μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Πρόταση για τη διεξαγωγή ενός ανοιχτού debate, χωρίς παράλληλους μονολόγους, μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Πιστεύω ότι φτιάξαμε ένα ...

Μητσοτάκης στη φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα: Να μετουσιώσουμε τις κολώνες του χθες στα θεμέλια του αύριο

Τα εγκαίνια του έργου του νέου φωτισμού του εμβληματικού Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, τέλεσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μεν...

Φόρτωση άρθρων...