Πέμπτη
10 Οκτωβρίου 2024

Ρωμανός για Παππά: Ο διορισμένος πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να παραστήσει τον κανονικό

Στην τοποθέτηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, για τον προϋπολογισμό απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Ρωμανός χαρακτήρισε τον Νίκο Παππά «διορισμένο από τον έκπτωτο κ. Κασσελάκη, πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ» που «προσπαθεί να παραστήσει τον κανονικό Πρόεδρο του κόμματος», ενώ για τα ζητήματα που έθεσε για τον προϋπολογισμό σημείωσε πώς «θα είχαμε αναφερθεί σε 13 για να τον διευκολύνουμε».

Αναλυτικά η απάντηση του Νίκου Ρωμανού στον Νίκο Παππά:

«Σήμερα είδαμε τον διορισμένο από τον έκπτωτο κ. Κασσελάκη, Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππά να προσπαθεί να παραστήσει τον κανονικό Πρόεδρο του κόμματος, αναρτώντας βίντεο.

Αν ξέραμε ότι θα απαντήσει εκείνος στα 5 σημεία για τον νέο προϋπολογισμό, θα είχαμε αναφερθεί σε 13 για να τον διευκολύνουμε».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στον αέρα το debate του ΠΑΣΟΚ

Σε «ναυάγιο» οδηγείται το debate ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή. Όλα δείχνουν πως δεν θα ...

Πολάκης: Συγκαλώ αύριο συνάντηση όλων των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

Συνάντηση όλων των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ συγκάλεσε ο Παύλος Πολάκης για αύριο, Πέμπτη, στη μία το μεσημέρι, στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου. «Πήρα την πρωτοβ...

Φόρτωση άρθρων...