Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Σε ενδεχόμενες εκλογές θα υπάρξει τσουνάμι κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Την εκτίμηση ότι στο ενδεχόμενο απόπειρας αιφνιδιασμού του πρωθυπουργού με πρόωρες εκλογές θα υπάρξει τσουνάμι κατά του ΣΥΡΙΖΑ που θα λειτουργήσει σημαντικά υπέρ της ΝΔ εκφράζει σε συνομιλητές του ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, όσο περνάει ο καιρός και τα προβλήματα των Ελλήνων μεγαλώνουν, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα βρεθεί υπό μεγάλη πίεση, και θα θελήσει είτε να διευρύνει την κυβερνητική πλειοψηφία «φλερτάροντας» με τον Βασίλη Λεβέντη ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης ή να αιφνιδιάσει με πρόωρες εκλογές για να αποτρέψει δραματική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα, ο κ. Μητσοτάκης προετοιμάζεται για να παρουσιάσει στη ΔΕΘ το οικονομικό και κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ. Μεταξύ άλλων, από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ θα αναφερθεί σε θέματα όπως η ασφάλεια, η παιδεία και η υγεία, ενόψει και του φθινοπώρου οπότε εκτιμά ότι κλιμάκωση των προβλημάτων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ακρίτα: Επιστολή παραίτησης από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τον «γιο της πλύστρας» - Δεν έγινε αποδεκτή

Επιστολή παραίτησής της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε η Έλενα Ακρίτα. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, δεν έγινε αποδεκτή από...

Μητσοτάκης για μείωση φοροδιαφυγής: «Βαθιές αλλαγές που κάποιοι έλεγαν πως στην Ελλάδα δεν γίνονται»

Στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, με αφορμή την τελευταία έκθεση CASE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με την ο...

Φόρτωση άρθρων...