Σαββάτο
28 Σεπτεμβρίου 2024

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: «Επιβεβαιωθήκαμε όσοι διαπιστώσαμε τις φασίζουσες πρακτικές στοχοποίησης»

Πολιτική

Νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης. Ο πρώην υπουργός αφήνει αιχμές κατά του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το σύνθημα «ο δικός μας ο ΣΥΡΙΖΑ» που έγινε viral.

«Όσοι μιλήσαμε και διαπιστώσαμε τις φασίζουσες πρακτικές στοχοποίησης και δολοφονίας προσώπων και τον τραμπισμό που αναδύεται, σήμερα επιβεβαιωθήκαμε», τονίζει ο Χρήστος Σπίρτζης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο πρώην βουλευτής, αναφερόμενος στην καμπάνια «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο για «αυταπόδεικτη φαιδρότητα» και τόνισε ότι «θα αποτελέσει τουλάχιστον προσβολή αν αποκαλυφθεί ότι τους στίχους για σακούλες και κουκούλες τους έγραψε το AI και όχι συνοδοιπόροι στιχουργοί».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη:

«Δεν θα σχολιάσω την αυταπόδεικτη φαιδρότητα της καμπάνιας «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» ακόμη και με AI συνθέσεις. Ούτε τα πιστόλια δημοσιογραφικά και διαδικτυακά , πληρωμένα ή εθελοντικά , επώνυμα ή ανώνυμα.

Είναι όμως προφανές ότι όσοι μιλήσαμε και διαπιστώσαμε τις φασίζουσες πρακτικές στοχοποίησης και δολοφονίας προσώπων και τον τραμπισμό που αναδύεται , σήμερα επιβεβαιωθήκαμε.

ΥΓ1: όσο και αν συνεχίζετε την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο κι αν βάζετε να μας βρίζουν και να μας στοχοποιούν δεν θα σταματήσουμε να λέμε τις απόψεις μας, τις προτάσεις μας και την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

ΥΓ2 : θα αποτελέσει τουλάχιστον προσβολή αν αποκαλυφθεί ότι τους στίχους για σακούλες και κουκούλες τους έγραψε το AI και όχι συνοδοιπόροι στιχουργοί».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πιερρακάκης: Ο σχολικός αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Παιδείας

Μήνυμα προς όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς απηύθυνε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, για τον σχολικό αθλητισμό, με αφορμή την αυριανή Πανελλήνια και Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλ...

Γεραπετρίτης στον ΟΗΕ: Φιλοδοξούμε να γίνουμε γέφυρα μεταξύ Βορρά και Νότου, Ανατολής και Δύσης

«Η Ελλάδα κατανοεί την τεράστια ευθύνη που συνεπάγεται η θέση του εκλεγμένου μέλους» στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ανέφερε ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο υπουργός Εξωτερικών μίλησε στ...

Φόρτωση άρθρων...