Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Στ. Κασσελάκης: «Εγώ δεν ανήκω σε πολιτική οικογένεια, δεν είμαι κληρονόμος. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω την ελευθερία της Αλλαγής».

Πολιτική

Στην απάντησή του για τα άρθρα που είχε γράψει πριν από μια δεκαετία επανήλθε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τονίζει ότι «εγώ δεν ανήκω σε πολιτική οικογένεια, δεν είμαι κληρονόμος. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω την ελευθερία της Αλλαγής. Προς το καλύτερο. Προς το Δίκαιο. Προς την Αριστερά».

Αναλυτικά όσα γράφει ο κ. Κασσελάκης:

Είπα σε μία συνέντευξή μου ότι ο 24χρονος Στέφανος δε θα ψήφιζε τον 35χρονο Στέφανο. Και ότι ο 24χρονος Μητσοτάκης δε θα ψήφιζε τον 55χρονο Μητσοτάκη.
Αλλά μάλλον λάθος η εκτίμηση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψήφιζε τον μεγαλύτερό του εαυτό.

Διότι ο πατέρας του αγκάλιασε τον Καρατζαφέρη, και κληροδότησε στον γιο του όλη την ακροδεξιά της ΝΔ. Του Άδωνι, του Πλεύρη και του Βορίδη.
Εγώ δεν ανήκω σε πολιτική οικογένεια. Δεν είμαι κληρονόμος.
Γι’ αυτόν τον λόγο έχω την ελευθερία της Αλλαγής. Προς το καλύτερο. Προς το Δίκαιο. Προς την Αριστερά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Κασσελάκη: «Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας»

Με μια ατάκα που φαίνεται πως «κλειδώνει» το θέμα της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, κρίνοντας από το πως απευθύνθηκε ο ίδιος σε βουλευτές του ΣΥ...

Νοτοπούλου για Κασσελάκη: «Έδινα συνέντευξη και μου έστελνε μηνύματα να τον εκθειάζω»

Νέες αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη για πολιτικό εκφοβισμό άφησε Κατερίνα Νοτοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο Open. «Χρειαζόμαστε πολιτικές κα...

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση

Άλλη μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση παρουσίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να κλείσουν οι τρύπες του ...

Φόρτωση άρθρων...