Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Στην πυρόπληκτη Πεντέλη την Τρίτη ο Μητσοτάκης - Σύσκεψη για τις δράσεις αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών

Πολιτική

Στην Πεντέλη θα μεταβεί την Τρίτη το απόγευμα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με κλιμάκιο των συναρμόδιων υπουργών.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής και δημάρχων σχετικά με τα ευρήματα των αυτοψιών και τις δράσεις αποκατάστασης που έχει δρομολογήσει η πολιτεία στις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά στην Αττική.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν: ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Υπουργός Εσωτερικών, ο Υπουργός Πολιτικής προστασίας, ο Υφυπουργός Κρατικής αρωγής, ο Υπουργός Οικονομικών, το ΤΑΙΠΕΔ, η Περιφέρεια Αττικής, οι Δήμαρχοι Πεντέλης, Χαλανδρίου, Βριλησσίων, Παλλήνης και όλων των άλλων δήμων που επλήγησαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νοτοπούλου για Κασσελάκη: «Έδινα συνέντευξη και μου έστελνε μηνύματα να τον εκθειάζω»

Νέες αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη για πολιτικό εκφοβισμό άφησε Κατερίνα Νοτοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο Open. «Χρειαζόμαστε πολιτικές κα...

«Αστραπές» Ζαχαριάδη κατά Κασσελάκη: Ανέλαβε ένα κόμμα 18% και το έφτασε στο 8%

«Δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να εκπαραθυρωθεί ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά από αυτούς που θέλουν να αναταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει με τον κ. Κασσελάκη», επεσ...

Φόρτωση άρθρων...