Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Η θερμή υποδοχή κατά την άφιξη και οι συναντήσεις στην Κρήτη

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης

Πολιτική

Στο Ηράκλειο έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Καρκανάκης.

news
news

Με επίσκεψη στο Λιμάνι του Ηρακλείου ξεκίνησε η περιοδεία
Ο Πρωθυπουργός αρχικά επισκέφθηκε το Λιμάνι του Ηρακλείου και τα γραφεία του ΟΛΗ όπου έλαχε θερμής υποδοχής. Οι άνθρωποι που τον υποδέχτηκαν, ήταν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Γιάννης Βαρδαβάς και Μηνάς Παπαδάκης και ο Λιμενάρχης Νικος Τσομπάνης.

news
news

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινό και κατόπιν, θα κάνει μία σύντομη βόλτα στο κέντρο της πόλης και θα απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό από το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο πεζόδρομο της Δικαιοσύνης.

Το Ρέθυμνο ο επόμενος σταθμός του Πρωθυπουργού
Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο και θα συναντήσει τους φίλους του κόμματος στο Γεράνι.

news
news

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη σε δημοσιογράφους στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο Αρσενάλι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κεραμέως: Έως τον Δεκέμβριο η διόρθωση της στρέβλωσης με την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων

Την αλλαγή φιλοσοφίας που διέπει τον σχεδιασμό του νέου επιδόματος ανεργίας, η εφαρμογή του οποίου θα εκκινήσει το επόμενο διάστημα σε πιλοτική φάση, ανέλυσε η Νίκη Κεραμέως. Μι...

Oι έξι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ αναλύουν το σχέδιό τους για τη χώρα στο περιοδικό της Βουλής

Με ένα διπλό αφιέρωμα για το ΠΑΣΟΚ αναρτήθηκε σήμερα στον ιστότοπο του κοινοβουλίου, το νέο, 82ο τεύχος του περιοδικού της Βουλής «Επί του.. περιστυλίου». Το ένα μέρος του αφιερώμ...

Φόρτωση άρθρων...