Τετάρτη
09 Οκτωβρίου 2024

Στον αέρα το debate του ΠΑΣΟΚ

Σε «ναυάγιο» οδηγείται το debate ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή. Όλα δείχνουν πως δεν θα γίνει τηλεμαχία ανάμεσα στους δύο υποψήφιους προέδρους. Η πλευρά Ανδρουλάκη απάντησε πριν από λίγο αρνητικά για τις ημέρες που είχε προτείνει η πλευρά Δούκα.

Η Πέμπτη θεωρήθηκε προβληματική από πλευράς τηλεθέασης, καθώς στις 21:45 έχει αγώνα η Εθνική Ελλάδος, νωρίτερα θα είχε απέναντι τα τηλεοπτικά δελτία, ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα δώσει συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Την Παρασκευή ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει προγραμματίσει ομιλία και συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Οι προτάσεις για debate Σάββατο ή Κυριακή πρωί απερρίφθησαν ως μη σοβαρές.

Η πλευρά του Χάρη Δούκα υποστηρίζει πως το debate «ναυάγησε» με ευθύνη του Νίκου Ανδρουλάκη.

Κύκλοι Δούκα: Ο Ανδρουλάκης δε θέλει το debate

Έπειτα από δύο μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως φαίνεται, από την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές, το επιτελείο του ανακοίνωσε σήμερα ότι το debate δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Η πρότασή μας ήταν σαφής: Debate οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ. Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του».

Η πλευρά του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ απαντά πως η πρόταση του Χάρη Δούκα για διεξαγωγή debate το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλλει στο κύρος της όλης διαδικασίας.

Κύκλοι Ανδρουλάκη: Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια

«Δεδομένης της σημερινής εξ αναβολής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή debate ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή.

Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωσή μας στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαμε επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Το debate πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των έξι υποψήφιων προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία, εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το debate σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας. Η πρόταση για διεξαγωγή debate το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλλει στο κύρος της όλης διαδικασίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δούκας για συνάντηση με Διαμαντοπούλου: «Θα είμαστε μαζί την επόμενη μέρα»

Εξαιρετική χαρακτήρισε ο Χάρης Δούκας τη συζήτηση που είχε με την Άννα Διαμαντοπούλου στο γραφείο της και η οποία έγινε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της περασ...

Μπακογιάννη για έλλειψη αντιπολίτευσης: Με ποιον να αναμετρηθεί ο Μητσοτάκης; Άψογη η διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ, προς διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τα ηχηρά μηνύματα και τις απουσίες στη γιορτή της ΝΔ για τα 50 χρόνια στη Ρηγίλλης μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ και στους «Αταίριαστους» η Ντόρα Μπακογιάννη. «Για τ...

Φόρτωση άρθρων...