Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Συγχαρητήρια από τον πολιτικό κόσμο στον Τσελίδη για το χάλκινο μετάλλιο

Συγχαρητήρια δίνει ο πολιτικός κόσμος στον Θοδωρή Τσελίδη για το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

«Η επιτυχία του Θοδωρή Τσελίδη, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 90 κιλά του τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μας κάνει όλους περήφανους», τονίζει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σε ανάρτηση της στο X η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγχαίρει τον αθλητή για την επιτυχία του και προσθέτει ότι πρόκειται για μια νίκη «που δίνει σε όλους μας χαρά και μας κάνει περήφανους!».

Συγχαρητήρια στον Θοδωρή Τσελίδη έστειλε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον εντυπωσιακό αγώνα του στο τατάμι των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι που έδωσε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο!

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον χάλκινο Ολυμπιονίκη του τζούντο.

Και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα αθλητή.

«Το πρώτο μας μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι! Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας του τζούντο, Θοδωρή Τσελίδη!», αναφέρει στο Χ ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Συγχαρητήρια ανάρτηση έκανε στο “X’ ο Στέφανος Κασσελάκης για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο, στην κατηγορία των 90 κιλών, από τον Θοδωρή Τσελίδη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Το πρώτο μας μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαρητήρια Θοδωρή Τσελίδη. Μας γέμισες με χαρά και υπερηφάνεια!», έγραψε o αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χατζηδάκης για «κόκκινα» δάνεια: Αυξήθηκαν κατά 50,36% οι επιτυχείς ρυθμίσεις τον Αύγουστο

Οι ρυθμίσεις του εξωδικαστικού μηχανισμού κινούνται πλέον σε επίπεδα ιστορικού υψηλού καθώς τον Αύγουστο του 2024 συνολικά καταγράφονται πλέον, 22.214 επιτυχείς ρυθμίσεις για αρχικ...

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση

Άλλη μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση παρουσίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να κλείσουν οι τρύπες του ...

Φόρτωση άρθρων...