Δευτέρα
08 Ιουλίου 2024

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Στάρμερ για την εκλογική του νίκη στη Βρετανία

Πολιτική

Στην εξουσία επέστρεψαν και επίσημα μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί του σερ Κιρ Στάρμερ στη Βρετανία καθώς λίγο πριν τις 7 το πρωί της Παρασκευής πέρασαν το όριο των 326 εδρών για να σχηματίσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση,  με τα αποτελέσματα των εκλογών να επιβεβαιώνουν το exit poll που ανακοινώθηκε λίγο μετά το κλείσιμο της κάλπης και ανανεώθηκε τα ξημερώματα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής έστειλε τα συγχαρητήριά του στον νέο Βρετανό ομόλογό του μαζί με ευχές για βαθιά συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Συγχαρητήρια στον Κιρ Στάρμερ για τη νίκη του στις εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να συνεργαστεί για την περαιτέρω εμβάθυνση της στενής φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σχοινάς: «Αν δεν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η φον ντερ Λάιεν, η Ευρώπη θα μπει σε περιδίνηση»

«Αν η πρόεδρος φον ντερ Λάιεν δεν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης σε δυο εβδομάδες, η Ευρώπη θα μπει σε περιδίνηση». Αυτό τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς,...

Κυρ. Πιερρακάκης: Τα μεγάλα άλματα είναι απολύτως εφικτό να πραγματοποιηθούν

Στην πορεία των μεγάλων παρεμβάσεων στην ψηφιακή εικόνα της χώρας και στην απολύτως αναγκαία διασύνδεση της μέχρι σήμερα εξέλιξης της ψηφιοποίησης στον δημόσιο τομέα με την ανάγκη ...

Φόρτωση άρθρων...