Πέμπτη
10 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση Μητσοτάκη με Ζελένσκι: Σταθερή η στήριξη της Ελλάδας στη Ουκρανία

Με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής Ουκρανίας - Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο Ντουμπρόβνικ στην Κροατία.

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε την σταθερή στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ακόμα, συζητήθηκε η πρόοδος των συζητήσεων σχετικά με τη σύναψη διμερούς συμφωνίας για την πολύπλευρη στήριξη της Ουκρανίας, την ανασυγκρότησή της και την ενταξιακή της προοπτική, στο πρότυπο αντίστοιχων συμφωνιών που ήδη έχουν συνάψει με την Ουκρανία 19 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνάντηση Μητσοτάκη με Ζελένσκι
Συνάντηση Μητσοτάκη με Ζελένσκι
Μητσοτάκης Σύνοδος Ντουμπρόβνικ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μίνι ομάδα ανεξάρτητων βουλευτών στη Βουλή

Έντονη κινητικότητα στις τάξεις των ανεξάρτητων βουλευτών στη Βουλή. Συγκεκριμένα, παρατηρείται συσπείρωση εννέα ανεξάρτητων βουλευτών. Οι εννέα βουλευτές συμφώνησαν για εκπροσώπησ...

ΣΥΡΙΖΑ: Με 117 υπογραφές η επίσημη υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου για την προεδρία

Την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και επίσημα ο Σωκράτης Φάμελλος. Η υποψηφιότητα, που συνοδεύεται από 117 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής, έγινε, ό...

Φόρτωση άρθρων...