Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Συνεχίζει το "αντάρτικο" ο Καμμένος για τον Καλογρίτσα

Πολιτική

Επιμένει ο κυβερνητικός εταίρος και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στις ενστάσεις του για τη συμμετοχή του εργολήπτη δημόσιων έργων Καλογρίτσα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ παράλληλα διατηρεί αμφιβολίες για το κατά πόσο ο συγκεκριμένος υπερθεματιστής θα περάσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, σε συζήτηση με Έλληνες ανταποκριτές στο Λονδίνο, ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι όρος του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να μην έχουν άλλη δραστηριότητα.

"Όπως για παράδειγμα ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος μέχρι προχθές ήταν εργολάβος και επομένως αντιλαμβάνομαι ότι δε θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει στη διαδικασία απόκτησης άδειας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

"Αν αποδείξει ότι δεν είναι εργολάβος ή ότι έχει σταματήσει το σπορ ή αν περάσει τον έλεγχο πόθεν έσχες τότε καλώς να πάρει την άδεια", συμπλήρωσε ο υπουργός προσθέτοντας δε πως δεν πιστεύει ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει τα χρήματα ώστε να αποκτήσει την άδεια.

Ο κ. Καμμένος απέκλεισε επίσης την πιθανότητα παραίτησής του από την κυβέρνηση σε περίπτωση χορήγησης τηλεοπτικής άδεια στον κ. Καλογρίτσα, λέγοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν έθεσε τέτοιο ζήτημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρηστίδης: Να εφαρμοστεί άμεσα η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων των ατόμων με αναπηρία από τα διόδια

Το μείζονος σημασίας ζήτημα της ελεύθερης διέλευσης των οχημάτων των ατόμων με αναπηρία από τα διόδια, φέρνει στη Βουλή ο Παύλος Χρηστίδης με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε. O βο...

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Παπαστεργίου – Η φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει

Μια φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει έβγαλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σ...

ΣΥΡΙΖΑ: «Εκρηκτικό» κλίμα στην Πολιτική Γραμματεία – Με 30 υπογραφές και χωρίς κριτήρια οι υποψηφιότητες

Πολεμικό ήταν το κλίμα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Το κείμενο εισήγησης προς την Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου...

Φόρτωση άρθρων...