Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα ο Κασσελάκης - Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς συνεδριάζει αύριο στις 6 το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική
Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς συνεδριάζει αύριο στις 6 το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειωτέον ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν συνεδριάσει για τελευταία φορά πριν τη θερινή ανάπαυλα της Βουλής, την ημέρα της διαγραφής του Παύλου Πολάκη.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτήν αναμένεται να συμμετάσχει ο Στέφανος Κασσελάκης διαδικτυακά, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται ακόμη και το να επιστρέψει στην Αθήνα για να παρευρεθεί στην συνεδρίαση.

Επισήμως ωστόσο, η συνεδρίαση αφορά στον προγραμματισμό των δράσεων ενόψει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημερινό briefing με τους δημοσιογράφους από την Κουμουνδούρου δεν υπήρξε ενημέρωση για την σύγκληση της ΚΟ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί προς το παρόν τον προγραμματισμό του κατά την παρουσία στα Χανιά, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κασσελάκης βρίσκεται στα Χανιά όπου πέρα από επαφές με την τοπική κοινωνία, κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τεμπονέρας: Η κατάσταση είναι πέρα για πέρα τοξική – Ο Κασσελάκης έχει την κύρια ευθύνη

«Η κατάσταση είναι πέρα για πέρα τοξική. Ο κ. Κασσελάκης νομίζω ότι έχει την κύρια ευθύνη, χωρίς να παραγνωρίζω ότι υπήρχαν και πολλά προβλήματα την προηγούμενη περίοδο» δήλωσε το ...

Ανδρουλάκης: «Σήμερα οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν στο 16% - Είναι το αποτέλεσμα του αγώνα μας»

Στη νέα δημοσκόπηση, που αποτυπώνει στο 16% την εκλογική επιρροή του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε απόψε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Νέα Ιωνία. «Δεδομένο που δεν προέκυψε συγκυριακά ούτε έπε...

Φόρτωση άρθρων...