Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Συζητείται να είναι προϋπόθεση για τους υποψηφίους η κατάθεση «πόθεν έσχες»

Συνεδριάζει το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνεδρίαση αναμένεται να τεθεί το πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πολιτική Γραμματεία θα εξετάσει και το ενδεχόμενο κριτηρίων συμμετοχής των υποψηφίων στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κριτήρια που αναμένεται να συζητηθούν για το αν θα μπορούσαν να τεθούν είναι η κατάθεση του «πόθεν έσχες», η διερεύνηση τυχόν οφειλών προς το Δημόσιο και το λευκό ποινικό μητρώο.

Αναφορικά με τα πολιτικά κριτήρια, ενδεχομένως θα ζητηθούν η συγκέντρωση υπογραφών από 50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ή μέλη του κόμματος, ενώ τώρα είναι 30.

Η Κουμουνδούρου συζητά το θέμα των «δικλίδων ασφαλείας» για τις υποψηφιότητες μετά και την κριτική που είχε ασκηθεί πέρυσι, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Το θέμα που είχε προκύψει με το «πόθεν έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη, που μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα -εκτός από το excell που είχε παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη. Το πόθεν έσχες είχε γίνει αντικείμενο κριτικής από τη Νέα Δημοκρατία. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Κασσελάκη: «Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας»

Με μια ατάκα που φαίνεται πως «κλειδώνει» το θέμα της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, κρίνοντας από το πως απευθύνθηκε ο ίδιος σε βουλευτές του ΣΥ...

Ανδρουλάκης: «Σήμερα οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν στο 16% - Είναι το αποτέλεσμα του αγώνα μας»

Στη νέα δημοσκόπηση, που αποτυπώνει στο 16% την εκλογική επιρροή του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε απόψε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Νέα Ιωνία. «Δεδομένο που δεν προέκυψε συγκυριακά ούτε έπε...

Φόρτωση άρθρων...