Τετάρτη
09 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά είναι τα πόθεν έσχες των πέντε υποψηφίων

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ τα πόθεν έσχες των πέντε υποψήφιων προέδρων Στέφανου Κασσελάκη, Σωκράτη  Φάμελλου, Παύλου Πολάκη, Απόστολου Γκλέτσου και Νικόλα Φαραντούρη.

Μετά τον σάλο με τη διαρροή στοιχείων πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, που τον οδήγησε σε εξώδικο κατά της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή Νίκου Παππά ανέβηκαν στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ τα περιουσιακά στοιχεία όλων των υποψηφίων.

Η Πολιτική Γραμματεία επέστρεψε ως απαράδεκτο το εξώδικο Κασσελάκη, ενώ το Σάββατο συνεδριάζει εκτάκτως η Κεντρική Επιτροπή «κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων, ώστε να προχωρήσει συντεταγμένα στις προβλεπόμενες διαδικασίες για εκλογή Προέδρου».

Το εξώδικο που απέστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για διαρροή του πόθεν έσχες του στην «ΕΦΣΥΝ», υπογράφοντας ως «πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», προκάλεσε νέα αναταραχή στο κόμμα.

Η Πολιτική Γραμματεία στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της 21 Σεπτεμβρίου τίθεται ως προϋπόθεση για όλους τους υποψηφίους η κατάθεση πόθεν έσχες, προκειμένου να δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, και σημειώνεται ότι «είναι επιτακτική ανάγκη, για να αποδείξουμε στην πράξη και όχι στα λόγια ότι ούτε το κόμμα μας ούτε τα στελέχη μας έχουν να κρύψουν οτιδήποτε». 

Ως εκ τούτου, «η κατάθεση των αναγκαίων υπογραφών, καθώς και αντιγράφου πόθεν έσχες συνιστά ρητή συναίνεση για τη δημοσιοποίησή του στην ιστοσελίδα».

Το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη:

Το πόθεν έσχες του Σωκράτη Φάμελλου:

Το πόθεν έσχες του Παύλου Πολάκη: 

Το πόθεν έσχες του Απόστολου Γκλέτσου: 

Το πόθεν έσχες του Νίκου Φαραντούρη: 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Εξώδικο Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή για τη διαρροή του πόθεν έσχες του (εικόνα)

Εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τη διαρροή του πόθεν έσχες του, το οποίο κατατέθηκε στο κόμμα στο πλαί...

Φόρτωση άρθρων...