Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο (φωτορεπορτάζ)

Πολιτική

Στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην οδό Πειραιώς, όπου από σήμερα το κόμμα μετακομίζει οριστικά και ξεκινά τη λειτουργία του.

Ο αρχηγός της ΝΔ έφτασε στο Μοσχάτο λίγο πριν τις 10 το πρωί της Πέμπτης και πραγματοποίησε δηλώσεις στα ΜΜΕ προτού μπει στο κτίριο που είναι έτοιμο πλέον, καθώς όλες οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί.

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων θα γίνουν στις 30 Αυγούστου ή τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται πως το ενοίκιο στο Μοσχάτο είναι 10.000 ευρώ το μήνα, έναντι των 95.000 που κόστιζαν εκείνα της Συγγρού.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ερώτηση για το αν θέλει εκλογές, απάντησε "θα τα συζητήσουμε άλλη φορά αυτά".

1_19

2_13

3_12

4_14

Mitsotakis

Σε δηλώσεις του κατά την άφιξή του ο αρχηγός της ΝΔ τόνισε:
"Μία νέα σελίδα ξεκινάει σήμερα για τη Νέα Δημοκρατία, εδώ στα καινούργια μας γραφεία, στην όμορφη γειτονιά του Μοσχάτου.

Άλλη μία προεκλογική δέσμευσή μου, για μετακόμιση σε νέα, πιο λιτά γραφεία, γίνεται πράξη.

Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας, τη Νέα Δημοκρατία.

Και με αυτόν τον τρόπο, στέλνουμε ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία: ότι μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και τη χώρα. Και να την οδηγήσουμε στην έξοδο από την κρίση.

Εύχομαι τα καινούργια μας γραφεία να είναι τυχερά, καλορίζικα και να οδηγήσουν τη Νέα Δημοκρατία σε ένα νέο, μεγάλο κύκλο πολιτικών επιτυχιών».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τεμπονέρας: Να μην γυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας – Άμεσα διάλογος των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων

«Μην γυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας. Στον διάλογο χωράνε όλοι όσοι αυτοπροσδιορίζονται στον προοδευτικό χώρο, αλλά δεν έχει σημασία πώς αυτοπροσδιορίζεσαι. Σημασία έχει πώς τοποθ...

Τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία συνάντησε ο Μητσοτάκης - «Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε»

Τον Γιώργο Τσιούλο, τον Εύζωνα που έγινε viral από χθες στα social media, με τη φωτογραφία που τον δείχνει να δακρύζει στην τελευταία του υπηρεσία, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Κυρ...

Φόρτωση άρθρων...