Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Θεοχαρόπουλος: Η κατάσταση χειροτέρεψε από τον έκπτωτο πρόεδρο, μετά την πρόταση μομφής

Πολιτική

Κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, λέγοντας ότι μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, «η κατάσταση χειροτέρεψε από τον έκπτωτο πρόεδρο».

«Στην προηγούμενη συνεδρίαση υπερψηφισθηκε η πρότασή μομφής και συνεπώς είναι συλλογική μας απόφαση ότι ο Στέφανος Κασσελακης εξέπεσε για όλα όσα έχει πει για τα «μαύρα ταμεία», για τη συνεχόμενη κατασκευή εσωτερικών εχθρών, την στοχοποίηση στελεχών, τον διχασμό του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας, τις εκκαθαρίσεις, τις προτάσεις ρευστοποίησης του κόμματος, την παραγωγή εσωστρέφειας και παραπολιτικής. Αυτή είναι πλέον θέση του κόμματος μας.», ανέφερε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής η κατάσταση χειροτέρεψε από τον έκπτωτο πρόεδρο. Κουκουλοφόροι, εκτροπή, πραξικοπηματίες, στοχοποίηση στελεχών και νέες δολοφονίες χαρακτήρων», τόνισε.

Να αποφασίσει ότι προσβλητικές αναφορές σε βάρος της προσωπικότητας στελεχών και μελών του κόμματος και μάλιστα για συλλογικές αποφάσεις των οργάνων, όπως «κουκουλοφόροι», «πραξικοπηματίες», «εκτροπές» κ.ά. ζήτησε από την Κεντρική Επιτροπή ο κ. Θεοχαρόπουλος καθώς και συμπεριφορές και πράξεις που στοχοποιούν βουλευτές και στελέχη του κόμματος είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν έχουν σχέση με την Αριστερά.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοχαρόπουλο, μόνο η πλευρά Κασσελάκη έχει ζητήσει αύξηση υπογραφών που πρέπει να μαζέψει ο κάθε υποψήφιος σε 50.

«Πρόταση μομφής έγινε γιατί δεν αποδέχθηκε ο Κασσελάκης να πάει στην βάση. Πέρασε η μομφή, τώρα θα πάμε στην βάση.

Τέλος ο στόχος οφείλει να είναι να γίνει ξανά ισχυρός ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου με στόχο να αντιμετωπιστεί η επικίνδυνη για την κοινωνία κυβέρνηση του Μητσοτάκη», κατέληξε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Ελλάδα και Κύπρος μπορούν αποτελεσματικά να συντονίζονται επιδιώκοντας κοινούς στρατηγικούς στόχους

Για τις σχέσεις Αθηνών και Λευκωσίας, την ερώτηση των έντεκα «γαλάζιων» βουλευτών και την αντιπολίτευση μίλησε σήμερα ο Μάκης Βορίδης. Σε συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Μάκ...

Φόρτωση άρθρων...