Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Τι να απέγιναν άραγε τα γεμιστά της Νατάσας (του Λεβέντη);

Πολιτική

Και στη Νατάσα, σύζυγο του Βασ. Λεβέντη, της έμειναν τελικά  τα γεμιστά.

Ο Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων είχε, ως γνωστόν, προσκαλέσει το ζεύγος Αλ. Τσίπρα - Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα για δείπνο στο σπίτι του στη Βάρη, όπου η Νατάσα θα μαγείρευε γεμιστά και θα έψηνε ψάρια. Ελα όμως που το δείπνο αυτό δεν έγινε ποτέ.

Μάλλον ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να πάει, κάτι που έκανε τον Β. Λεβέντη να ανησυχήσει και να του τηλεφωνήσει πριν από πέντε ημέρες και να τον ρωτήσει τι έγινε.

Ο Πρωθυπουργός του μίλησε για τα βεβαρημένο πρόγραμμά του, για τις επισκέψεις του στο εξωτερικό, για την προετοιμασία της ομιλίας του στη ΔΕΘ και του είπε «άσ' το για αργότερα».

Ηρθε μετά και η υπόθεση της αποχώρησης του Γιάννη Καλιάνου από το κόμμα, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Λεβέντη ότι κλίνει προς τον κ. Τσίπρα και τα γεμιστά της Νατάσας έμειναν. Αλλά ο κ. Λεβέντης δεν το βάζει κάτω. Θέλει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και όπως αναφέρει είναι πολύ πιθανόν αυτή να πραγματοποιηθεί στη... Νέα Υόρκη, όπου ο Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, όπως λέει, θα πάει προσκεκλημένος της... Χίλαρι Κλίντον.

Δεν διευκρίνισε εάν και ο κ. Τσίπρας είναι προσκεκλημένος της Χίλαρι, αφού θα βρίσκεται τις ίδιες ημέρες στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Βηματοδότης

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπακογιάννη για ΠΑΣΟΚ: Υπάρχει ένας υποψήφιος που, αν εκλεγεί, ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι

«Δεν υπάρχει αντιπολίτευση, μόνο Μητσοτάκης νέτα σκέτα», υποστήριξε, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η πρώην ...

ΣΥΡΙΖΑ: Μάχη χαρακωμάτων μέχρι το έκτακτο συνέδριο - Αντίστροφη μέτρηση για την «εξαΰλωση» του κόμματος

«Έκτακτο συνέδριο με εκλογή νέων συνέδρων» αποφάσισε, μεταξύ άλλων εξόχως αποκαλυπτικών μέτρων περιορισμού της πρόσβασης Κασσελάκη στον κομματικό μηχανισμό και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ,...

Απάντηση Φον ντερ Λάιεν στην επιστολή Μητσοτάκη: Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειας στην Ευρώπη

Στόχος της νέας Επιτροπής είναι να χαμηλώσει τις τιμές της ενέργειας στην Ευρώπη, οι οποίες είναι υψηλότερες σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο, όπως ανέφερε η πρόεδρος της Ευωρωπαϊ...

Φόρτωση άρθρων...