Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Το «θερμό» τηλεφώνημα Τσίπρα σε Κούλογλου-Τι αποκάλυψε ο ευρωβουλευτής (Video)

Πολιτική

Όπως αποκάλυψε στο Kontra Channel και στον Γιώργο Μελιγγώνη ο Στέλιος Κούλογλου, του τηλεφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας και συζήτησαν σε «απολύτως φιλική ατμόσφαιρα».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε ότι «δεν ισχύει ότι δεν μιλάμε τον τελευταίο χρόνο», αποδίδοντας σε κακόβουλους τις σχετικές φήμες.

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του είπε ότι «μπορείς να γράφεις και να ασκείς κριτική στις επιλογές μου, ακόμα και με το όνομά σου, αλλά στο θέμα αυτό έχει δημιουργηθεί μία ιστορία διότι φαίνεται να λες ότι μπορεί να είναι ένας άλλος Πρωθυπουργός σε μία προοδευτική διακυβέρνηση και όχι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως δήλωσε ο Στέλιος Κούλογλου «του είπα ότι αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό, δεν είχα μία τέτοια ιδέα. Έτσι προέκυψε η δήλωσή μου στην Αυγή. Η αναμέτρηση στις επόμενες Εκλογές είναι Μητσοτάκης – Τσίπρας, όποιος κερδίσει θα είναι ο πρωθυπουργός», συμπλήρωσε για να διαλύσει τα σύννεφα σχετικά με αυτό το σημείο του άρθρου του.

Πάντως, επιχειρώντας να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε επέμεινε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να αφήσει το θέμα του πρωθυπουργού ανοιχτό, ώστε να δώσουν προσοχή και προβολή τα μέσα ενημέρωσης και στη συνέχεια, να το κλείσει!

Μάλιστα σημείωσε ότι το άρθρο θα το ξαναέγραφε, απλώς πήρε πίσω μία ατυχή διατύπωση. Όσο για τα περί ισοπαλίας, υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα στη ΔΕΘ ήταν τελικά καλό για τον κ. Τσίπρα, διότι έπαιζε εκτός έδρας.

Ακόμα, διαβεβαίωσε ότι ο δικός του σκοπός δεν ήταν να υπονομεύσει, αλλά να βοηθήσει. «Η κριτική μου δεν είναι για να αποδομήσω τον ΣΥΡΙΖΑ. Να δουλέψουμε για να φύγει αυτή η κυβέρνηση». Παραδέχθηκε ότι ίσως ήταν λάθος ο συλλογισμός και άστοχη διατύπωση και τόνισε ότι δεν έχει προσωπικά σχέδια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα με τις χώρες της Ευρώπης που επλήγησαν από σοβαρές πλημμύρες

Την αλληλεγγύη της Ελλάδας σε Ρουμανία, Πολωνία, Τσεχία, Αυστρία και Μολδαβία που επλήγησαν από τις καταστροφικές και φονικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών, εξέφρασε ο Κυριάκος Μ...

Μητσοτάκης στη φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα: Να μετουσιώσουμε τις κολώνες του χθες στα θεμέλια του αύριο

Τα εγκαίνια του έργου του νέου φωτισμού του εμβληματικού Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, τέλεσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μεν...

Φόρτωση άρθρων...