Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Τον Πολάκη πάντως, τον στηρίζει ο Λεβέντης

Πολιτική

Με το μέρος του Παύλου Πολάκη, τάσσεται ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων, παίρνοντας θέση μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το κόμμα, όσον αφορά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες γύρο από το όνομα του υπουργού.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται πως το ύφος του υπουργού είναι το πρόβλημα και όχι τα όσα λέει, τα οποία αποτελούν αλήθειες.

«Στο θέμα των δηλώσεων του κ. Πολάκη ζητούμε να εξεταστούν σε βάθος οι καταγγελίες του, κατά πόσο βάσιμες είναι και όχι να τον καταδικάζουμε για το κακό ύφος που χρησιμοποιεί. Υπάρχουν άνθρωποι με κακό ύφος που λένε, όμως, αλήθεια. Πάντως, καλό θα ήταν και για τον ίδιο να μην έχει αυτό το ύφος..»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρακύλα χωρίς τέλος για ΣΥΡΙΖΑ – Προβάδισμα Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Την κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μία ακόμα δημοσκόπηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου των πολιτών βρίσκεται ξεκάθαρα στην πέμπτη θέση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμ...

ΣΥΡΙΖΑ: Διχασμένος και στη Διάσκεψη των Προέδρων

Ακόμα και στη Διάσκεψη Προέδρων στη Βουλή εμφανίστηκε διχασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ο ορισμός νέου επικεφαλής στον Συνήγορο του Πολίτη. Πληροφορίες αναφέρουν ...

Φόρτωση άρθρων...